Artikkelin tunniste : 00171581 / Viimeksi muokattu : 02.03.2017

YouTube™-palvelun poistaminen Sonyn vuoden 2012 ääni- ja videotuotteista – 2.2.2017

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Hyvä Sony-asiakas

Olet ehkä havainnut ongelmia, kuten mustan näytön tai keskeytyksiä videotoistossa, käyttäessäsi YouTube™-sovellusta Sonyn vuoden 2012 ääni- ja videotuotteissa.

Näiden ongelmien vuoksi Sony on päättänyt poistaa YouTube™-sovelluksen näistä laitteista 15.2.2017 jälkeen.

Pahoittelemme muutoksen mahdollisesti aiheuttamaa vaivaa.