Artikkelin tunniste : 00172950 / Viimeksi muokattu : 12.12.2018

PYYNTÖ LOPETTAA VAIO FIT 11A -TIETOKONEEN KÄYTTÖ

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Päivitys: Korjausohjelma VAIO Fit 11A (24 Huhtikuuta 2014)

Arvoisa Asiakas,

Lisäys edelliseen tiedotteeseen; hyväksymme varaukset ilmaiseen akunvaihtoon ja työskentelemme kolmannen osapuolen toimittajan kanssa aloittaaksemme akkujen vaihdon 2014 Toukokuun puolivälistä alkaen.

Tarkista koskeeko vika malliasi antamalla sarjanumero alla olevaan kohtaan.

Jos laitteessasi on tämä vika, anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän kuluessa. Voit myös soittaa tukinumeroomme 0969379450 , jos sinulla on huolia tai kysymyksiä (ma - pe 9:00 - 18:00).

Pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

PYYNTÖ LOPETTAA VAIO FIT 11A -TIETOKONEEN KÄYTTÖ

Hyvä asiakas,

Havaitsimme, että toisen valmistajan toimittamassa kiinteä akku voi mahdollisesti joutua toimintahäiriöön, joka aiheuttaa ylikuumentumista.

Se aiheuttaa tietokoneen rungon osittaisen palamisen.

Kyseinen akku on helmikuussa 2014 julkaistuissa VAIO Fit 11A -malleissa. Vika koskee Euroopassa markkinoitavia malleja:

SVF11N16CTB  SVF11N1L2RP
 SVF11N1A4E  SVF11N1L2RS
 SVF11N1C5E  SVF11N1M2ES
 SVF11N1L2EB  SVF11N1S2EB
 SVF11N1L2EP  SVF11N1S2ES
 SVF11N1L2ES  SVF11N1S2RS

Lopeta oman turvallisuutesi vuoksi tietokoneen käyttö, jos mallisi on jokin edellä mainituista, sammuta tietokoneesi välittömästi, kytke se irti verkkolaitteesta ja lopeta tietokoneen käyttö.

Tarkista koskeeko vika malliasi antamalla sarjanumero alla olevaan kohtaan.

Jos laitteessasi on tämä vika, anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän kuluessa. Voit myös soittaa tukinumeroomme 0969379450 , jos sinulla on huolia tai kysymyksiä (ma - pe 9:00 - 18:00).

Pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Tarkista koskeeko mahdollinen vika malliasi