Artikkelin tunniste : 00174322 / Viimeksi muokattu : 07.04.2017

Sonyn e-kirjojen Reader-lukulaitteen automaattinen päivitystoiminto poistui käytöstä 1.4.2017

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Sonyn digitaalisten kirjojen Reader-lukulaitteen automaattinen ohjelmistopäivityspalvelin suljettiin 1.4.2017.

Voit kuitenkin edelleen päivittää laiteohjelmiston tai Reader for PC / Mac -sovelluksen manuaalisesti lataamalla sen tämän sivuston latausosiosta.

Automaattisten palvelimien sulkeutuessa seuraavat toiminnot poistuvat käytöstä:

• Reader for PC / MAC -sovelluksen automaattinen päivitys Reader for PC / MAC -sovelluksen kautta*
  • Reader for PC / MAC -sovelluksen manuaalinen päivitys Reader for PC / MAC -sovelluksen Help (Ohje) -kohdan kautta*
  • Laiteohjelmiston päivittäminen Reader for PC / MAC -sovelluksen kautta*
  • PRS-T2/T3-laiteohjelmiston päivittäminen Wi-Fi®-yhteydellä*
  • Reader for PC / MAC -sovelluksen asentaminen Reader-laitteen Setup Reader for PC / Mac -tiedoston avulla**

Jos lakkautettuja toimintoja yritetään käyttää, näkyviin tulee seuraava viesti:

(*): näyttöön tulee viesti: There is no software needed to be updated (Ohjelmistoa ei tarvitse päivittää)
(**): näyttöön tulee viesti: A problem occurred while installing the software on your computer (Tapahtui virhe asennettaessa ohjelmistoa tietokoneeseen).