Artikkelin tunniste : 00176744 / Viimeksi muokattu : 30.05.2017

Laiteohjelmistopäivitys: Spotify-toisto saapuu

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Spotify-toisto ja vakaus

Sony julkaisee kesäkuun puolivälissä soundbarien, kotiteatterijärjestelmien ja monikanavaisten vahvistimien laiteohjelmistopäivityksen. Tämä laiteohjelmisto parantaa järjestelmän vakautta näissä tuotteissa ja esittelee Spotify-toistotoiminnon. Tämän uuden sisäänrakennetun Chromecast-toiminnon myötä saat käyttöösi runsaasti uutta musiikkia, josta voit nauttia Sonyn äänituotteella.

Valokuvan toistotoiminto jää pois

Uuden Spotify-toiminnon varmistamiseksi ja järjestelmän yleisen vakauden parantamiseksi valokuvan toistotoiminto on pitänyt jättää pois.
Sitä ei ole enää valikossa laiteohjelmistopäivityksen asentamisen jälkeen.

Vaihtoehtoiset valokuvien katseluasetukset

Tärkeitä ja kiinnostavia valokuvia voi edelleen katsella televisiossa useilla eri tavoilla:

• Matkapuhelimen näytön peilausominaisuus
  • USB-laitteen (muistitikku, HDD, Android-puhelin) liittäminen suoraan televisioon
  • Kannettavan tietokoneen liittäminen HDMI-kaapelilla televisioon