Artikkelin tunniste : 00179256 / Viimeksi muokattu : 22.08.2017

SONY/Music Center -sovellusta ei tueta enää tietyissä monikanavaisten integroitujen vahvistimien ja langattomien kaiuttimien malleissa – 7.7.2017

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Kiitämme luottamuksestasi Sony-tuotteisiin.

Elokuun 2017 alusta lähtien SONY/Music Center -sovellusta ei tueta enää tietyissä monikanavaisten integroitujen vahvistimien ja langattomien kaiuttimien malleissa.

SONY/Music Center päivitetään versioon 5.2, minkä vuoksi älypuhelinten ja tablet-laitteiden kauko-ohjaintoiminto poistetaan käytöstä. Pääyksiköstä tai kauko-ohjaimella voi tietenkin yhä käyttää kaikkia toimintoja.

Mallit, joita muutos koskee

Monikanavaiset integroidut vahvistimet:

• STR-DN850
  • STR-DN1050

Langattomat kaiuttimet:

• ICF-CS20BT
  • XDR-DS21BT

Pahoittelemme muutoksen mahdollisesti aiheuttamaa vaivaa ja kiitämme ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi.