Artikkelin tunniste : 00186185 / Viimeksi muokattu : 19.10.2020

CFD-S70 -matkaradio, mahdollinen CD:n toisto-ongelma

  Hyvä SONY-asiakas,

  Joissakin CFD-S70-matkaradioissa saattaa ilmetä ongelma, jonka vuoksi musiikin toistaminen CD-levyltä ei onnistu. Tämä johtuu vaurioituneesta optisesta lukupäästä eli sisäisestä osasta, joka lukee äänilevylle tallennettua tietoa. Tuotteet, joita ongelma koskee, voidaan tunnistaa sarjanumeron avulla jäljempänä olevien tarkempien tietojen mukaisesti.

  Ongelman korjaamiseksi tarjoamme tarpeellisen tuen vioittuneelle tuotteellesi 30.11.2021 asti.

  Palaa jälleenmyyjälle, jos sinulla on vioittunut, ilmoitettujen sarjanumeroiden joukossa oleva malli, joka ei toista CD-levyjä vaurioituneen optisen lukupään vuoksi. Olet oikeutettu tarpeelliseen tukeen, jos vianmääritys vahvistaa, että ongelma johtuu vaurioituneesta optisesta lukupäästä.

  Kiitämme sinua jatkuvasta tuestasi ja pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

   

  Mistä tiedän, että ongelma koskee omaa tuotettani?

  • Tarkista, voivatko muut CD-soittimet toistaa CD-levyjäsi. Näin varmistat, että ongelma ei johdu naarmuuntuneesta CD-levystä tai vastaavista vioista.
    
  • Tarkista tuotteesi sarjanumero sarjanumeron tarkistajan avulla
    
  • Jos CFD-S70-matkaradiossasi on toisto-ongelmia ja sen sarjanumero on todennettu sarjanumeron tarkistajanavulla, palaa jälleenmyyjälle. He auttavat sinua prosessin aikana. 


  Mistä löydän sarjanumeron?

  185712_public_CFD-S70

  1. Tuotteen mallin nimi ja sarjanumero on merkitty tuotteen pohjaan
  2. Mallin nimi CFD-S70 on kirjoitettu tuotteen ulkopuolelle, ja sarjanumerotarra on kiinnitetty paristotilan kannen sisäpuolelle
  3. Etsi sarjanumero avaamalla paristotilan kansi