Artikkelin tunniste : 00190821 / Viimeksi muokattu : 28.03.2018

Laiteohjelmistopäivitys Sonyn Android TV:n vuosien 2016 ja 2017 malleihin (sarjat XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94 ja A1) – päivitys 28.3.2018

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.285) julkaistaan suoraan televisioosi 28.3.2018 ja otetaan vähitellen käyttöön huhtikuun aikana.

Tämä uusi laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ja tuo käyttöön seuraavat päivitykset:

• Televisioon asennettuihin Amazon Prime Videon ja Netflixin kaltaisiin videoiden suoratoistosovelluksiin ja -palveluihin lisätään Dolby Vision -sisällön tuki.*
    • Vain ZD9, XE94, XE93 ja A1

Muita parannuksia:

• Parantaa käyttökokemusta Samba Services Managerin käytön aikana.
  • Ratkaisee Amazon Prime -palvelun toisto-ongelman, jossa video pysähtyy ja ilmenee puheen synkronointivirhe
  • Ratkaisee ongelman, jossa kodin äänentoistojärjestelmän vahvistin ei vaihda tuloksi automaattisesti televisiota, kun BRAVIA Sync Control (BRAVIA Sync -ohjaus) -toiminto on käytössä
  • Ja paljon muuta…

Katso kaikki ominaisuudet ja hyödyt televisiomallisi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.
Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-55A1
  • KD-65ZD9
  • KD-55XE8096

*Tietyt Sony-televisiot (ZD9, XE94, XE93 ja A1-sarja) tukevat Dolby Visionia Euroopassa huhtikuussa 2018 julkistettavan ohjelmistopäivityksen jälkeen. Jotta voit käyttää Dolby Vision -sisältöä, suoratoistosovelluksen ja -palvelun on tuettava Dolby Visionia. Pyydä lisätietoja sovelluksen- tai palveluntarjoajalta. Sony-television ohjelmistopäivityksen jälkeen päivitys on tehtävä myös HDMI-yhteydellä Sony-televisioon liitettyihin Dolby Vision -toistolaitteisiin, kuten suoratoistomediasoittimiin ja Ultra HD Blu-ray -soittimiin, jotta laitteet tukevat Dolby Vision -toistoa. Pyydä lisätietoja soittimen päivitysaikataulusta soittimen valmistajalta.

Laiteohjelmistopäivitys: Dolby Vision lisätään Sonyn vuoden 2016 ja 2017 Android TV -malleihin (ZD9-, XE93-, XE94- ja A1-sarja) – 31.1.2018

Tässä tiedotteessa kerromme, että aiemmin ilmoittamamme alla kuvattu laiteohjelmistopäivitys viivästyy. Laiteohjelmistoa viimeistellään vielä, jotta uusi versio takaisi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Lisäämme uuden päivitysaikataulun tähän artikkeliin mahdollisimman pian. Suosittelemme tallentamaan tämän sivun kirjanmerkiksi, jotta saat tietoa tilanteen kehittymisestä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä mallisi Support by Sony -mobiilisovellukseen, niin voit vastaanottaa pikailmoituksia tuotteestasi.

Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Laiteohjelmistopäivitys: Dolby Vision lisätään Sonyn vuoden 2016 ja 2017 Android TV -malleihin (ZD9-, XE93-, XE94- ja A1-sarja) – 18.12.2017

Tämä tiedote koskee uutta laiteohjelmistopäivitystä, joka on tarkoitus julkaista tammikuun 2018 loppupuolella suoraan televisioihin.

Päivitys tukee Dolby Vision -toimintoa, ja se otetaan vähitellen käyttöön Euroopassa helmikuun aikana.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi päivittyä automaattisesti edellä mainittuna ajankohtana.

Toivottavasti pidät uudesta ominaisuudesta.

Sony Support toivottaa hyvää joulua!

Mallit, joita päivitys koskee:

Vuoden 2017 Android TV -mallit XE94- , XE93- ja A1-sarja
 Vuoden 2016 Android TV -mallit ZD9-sarja

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-55A1
  • KD-65ZD9
  • KD-75XE9405

HUOMAUTUS: YouTube Ohjeet - Tekstitysasetusten hallinta