Artikkelin tunniste : 00198941 / Viimeksi muokattu : 24.05.2018

Sonyn vuoden 2018 Android TV -mallien laiteohjelmistopäivitys (sarjat XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 ja AF8) – 24.5.2018

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.560) julkaistaan suoraan televisioosi 23.5.2018, ja päivitykset tehdään kesäkuun aikana.

Tämä uusi laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ja tuo käyttöön seuraavat päivitykset:

• Televisioon asennettuihin Amazon Prime Videon ja Netflixin kaltaisiin videoiden suoratoistosovelluksiin ja -palveluihin lisätään Dolby Vision -sisällön tuki.*
  • Television valikkopalkin Omat sovellukset -kohtaan lisätään uusia sovelluksia.

Muita parannuksia:

• X-Motion Clarity -ohjausta on parannettu.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.

Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

• Sonyn vuoden 2018 Android TV -mallit: sarjat XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 ja AF8

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-43XF8096

• KD-55XF9005

• KD-65AF8

* Tietyt Sony-televisiot (XF90- ja AF8-sarja) tukevat Dolby Visionia Euroopassa kesäkuussa 2018 julkaistavan ohjelmistopäivityksen jälkeen. Jotta voit käyttää Dolby Vision -sisältöä, suoratoistosovelluksen ja -palvelun on tuettava Dolby Visionia. Pyydä lisätietoja sovelluksen- tai palveluntarjoajalta. Sony-television ohjelmistopäivityksen jälkeen päivitys on tehtävä myös HDMI-yhteydellä Sony-televisioon liitettyihin Dolby Vision -toistolaitteisiin, kuten suoratoistomediasoittimiin ja Ultra HD Blu-ray -soittimiin, jotta laitteet tukevat Dolby Vision -toistoa. Pyydä lisätietoja soittimen päivitysaikataulusta soittimen valmistajalta.