Artikkelin tunniste : 00201415 / Viimeksi muokattu : 13.09.2018

Ohjelmistopäivitys, joka parantaa tiettyjen Bravia-TV-mallien Photo Share -sovelluksen suojausta

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Hyvä asiakas,

Olemme julkaisseet ohjelmistopäivityksen, joka parantaa tiettyjen BRAVIA™-televisioiden tietoturvaa korjaamalla mahdolliset Photo Sharing Plus -sovelluksen tietoturvaongelmat.

Tietoturvapäivitykset

Tämä ohjelmistopäivitys korjaa seuraavat Photo Sharing Plus -sovelluksen tietoturvahaavoittuvuudet. Näitä haavoittuvuuksia voi käyttää hyväksi samassa paikallisverkossa.

• Pinopuskurin ylivuoto
  • Hakemiston ohitus
  • Tunkeutuminen komennoilla

Ratkaisu

Jos televisio on määritetty vastaanottamaan päivitykset automaattisesti ollessaan yhteydessä Internetiin, television pitäisi olla jo ajan tasalla. Tämä on oletusasetus malleissa, joita haavoittuvuus koskee.

Tarkista television päivitystilanne mallikohtaisen tuotesivun latausosasta. Valitsemalla laiteohjelmistopäivityksen linkkiä näet ohjelmistoversion tarkistusohjeet. Jos televisiosi ei ole vielä päivitetty, lataa ja asenna päivitys ohjeiden mukaisesti.

Mallit, joita ongelma koskee:

TV-sarjaTarvittava laiteohjelmistoversio
R5C  v8.588 tai uudempi versio
WD75 ja WD65 v8.215 tai uudempi versio
XE70 ja XF70 v8.674 tai uudempi versio
WE75, WE6 ja WF6 v8.414 tai uudempi versio

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KDL-48R550C
  • KDL-49WD757
  • KDL-49WE663

Ilmoitus:
Fortinet ilmoitti tästä tietoturvahaavoittuvuudesta. Haluamme kiittää heitä saamastamme tuesta.