Artikkelin tunniste : 00203126 / Viimeksi muokattu : 05.10.2018

Laiteohjelmistopäivitys Sonyn vuoden 2018 Android TV -malleihin (AF9- ja ZF9-sarjat) – saatavilla 5.10.2018 alkaen

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.0358) on saatavilla tukisivustossa 5.10.2018, ja päivitykset tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin kuukauden aikana.

Tämä uusi laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ja tuo käyttöön seuraavan päivityksen:

• Parantaa Wi-Fi-yhteyttä

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.

Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon ja haluaa sen avulla edistää innovaatiota ja parantaa tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

• Sonyn vuoden 2018 Android TV -mallit: ZF9- ja AF9-sarjat (lataa nyt)

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9