Artikkelin tunniste : 00204240 / Viimeksi muokattu : 15.11.2018

Laiteohjelmistopäivitys Sonyn vuoden 2018 Android TV -malleihin (AF9- ja ZF9-sarjat) – saatavilla 15.11.2018 alkaen

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.0520) julkaistaan suoraan televisioosi 15.11.2018, ja päivitykset tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin kuukauden aikana.

Tämä uusi laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ja tuo käyttöön seuraavat päivitykset:

• Maa- ja aluekuvaukset lisätty joillekin kielille Kieliasetukset-valikossa
  • Parantaa television yleistä suorituskykyä

HUOMAUTUS: Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.

Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

• Sonyn vuoden 2018 Android TV -mallit: ZF9- ja AF9-sarjat (lataa nyt)

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9