Artikkelin tunniste : 00206139 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

WH-1000XM3-kuulokkeiden toiminta kylmissä ympäristöissä – 27.12.2018

  Olemme hiljattain saaneet tietoomme, että WH-1000XM3-kuulokkeet voivat toisinaan toimia odottamattomalla tavalla, kun ne altistuvat äkillisille ja merkittäville lämpötilan muutoksille. Tämä voi aiheuttaa esimerkiksi äkillisiä muutoksia äänenvoimakkuuteen tai kappaleiden ohittamisen.

  WH-1000XM3-kuulokkeemme täyttävät kaikki vaadittavat laatustandardit. Ymmärrämme kuitenkin, että tällaiset toimintahäiriöt aiheuttavat harmia. Jatkamme ongelman selvittämistä, mutta voit myös ehkäistä oireita vaihtoehtoisella toimintatavalla. Lisäksi pyydämme kiinnittämään huomiota tuotteen teknisiin tietoihin.
   

  Muotoilu ja tekniset tiedot

  WH-1000XM3-mallin optimaalinen käyttölämpötila on 0–40 °C. Tuote toimii myös tämän lämpötila-alueen ulkopuolella, mutta sen suorituskyky voi tällöin olla heikompi. Tuote voi reagoida vaihtelevasti äkillisiin ja merkittäviin lämpötilan muutoksiin siirryttäessä lämpimästä (esim. huoneenlämpö) erittäin kylmään (esim. ulos talvella lämpötilan ollessa alle 0 °C). 
   

  Tarkoittaako tämä sitä, että en voi käyttää WH-1000XM3-kuulokkeita ulkona pakkasella? 

  Jos havaitset edellä kuvatun kaltaisia oireita talviolosuhteille tyypillisten lämpötilamuutosten yhteydessä, voit toimia seuraavasti: Katkaise ja kytke kuulokkeiden virta. Yksinkertainen uudelleenkäynnistys nollaa tietyt laitteen parametrit ja estää odottamattoman toiminnan.

  Kiitos ymmärtämisestä. Lisäämällä tämän sivun suosikkeihin tai asentamalla Support by Sony -mobiilisovelluksen saat helpoiten tiedon tämän artikkelin mahdollisista päivityksistä.