Artikkelin tunniste : 00206889 / Viimeksi muokattu : 20.02.2019

Automaattinen Android™ 8.0 Oreo™ -päivitys on väliaikaisesti keskeytetty – 14.2.2019

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Laiteohjelmistopäivityksiä julkaistessaan Sony seuraa aina tarkasti niiden käyttöönottoa, jotta voimme varmistaa, että kokemus on asiakkaillemme sujuva ja vaivaton.

Olemme havainneet, että uusin Android 8.0 Oreo -päivitys voi estää äänen kuulumisen tietyissä Soundbar-kaiuttimissa, A/V-viritinvahvistimissa ja kotiteatterijärjestelmissä, jos televisio on ollut kauan valmiustilassa. Koska tämä mahdollinen liitettävyysongelma voi aiheuttaa vaivaa asiakkaillemme, olemme päättäneet lykätä automaattista Android 8.0 Oreo -laiteohjelmistopäivitystä (v6.5830).

Jos olet ladannut päivityksen eikä äänentoisto tällä hetkellä toimi kotisi audiolaitteessa, katso suositellut toimintatavat seuraavasta artikkelista.

Päivitys on edelleen saatavilla tukisivustossa, ja asiakkaat, joilla ei ole Soundbar-kaiutinta, A/V-viritinvahvistinta tai kotiteatterijärjestelmää, voivat ladata sen manuaalisesti.

Huomautus: Jos käytät jotakin edellä mainituista kodin audiolaitteista, suosittelemme, että odotat seuraavaa päivitystä, joka korjaa tämän mahdollisen ongelman.

Ongelman aiheuttajaa selvitetään parhaillaan, ja sen korjaava uusi laiteohjelmisto julkaistaan lähitulevaisuudessa. Pysy ajan tasalla käymällä tällä sivulla säännöllisesti tai merkitsemällä se kirjanmerkkeihin.

Kiitämme sinua ymmärtämisestä ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Android™ 8.0 Oreo™ -päivitys Sonyn vuosien 2016–2018 Android TV -malleihin (sarjat XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 ja AF8) – alkaen 30.1.2019

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.5830), Android™ 8.0 Oreo™, julkaistaan suoraan televisioosi 30.1.2019 alkaen, ja se otetaan käyttöön vähitellen.

Laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ottamalla käyttöön uusia toimintoja ja parantamalla olemassa olevia toimintoja:

• Uusi aloitusnäytön valikko
  • Google Tours (opas)
  • Ohjelmistopäivitysilmoitukset aloitusnäytön valikossa
  • Näppäimistön uusi asettelu ja toiminnot
  • Uudistettu Sisältöpalkki television valikkopalkissa
  • Esteettömyyden pikavalikko (virtakytkin)
  • Video-, Musiikki- ja Valokuva-sovellusten parannettu käyttökokemus
  • Tuettujen USB-laitteiden tai kotiverkon muotojen laajennus*

HUOMAUTUS: Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.
Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096

*Toisto-ominaisuudet määräytyvät kotiverkon palvelinasetusten mukaan.