Artikkelin tunniste : 00206889 / Viimeksi muokattu : 30.01.2019

Android™ 8.0 Oreo™ -päivitys Sonyn vuosien 2016–2018 Android TV -malleihin (sarjat XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 ja AF8) – alkaen 30.1.2019

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.5830), Android™ 8.0 Oreo™, julkaistaan suoraan televisioosi 30.1.2019 alkaen, ja se otetaan käyttöön vähitellen.

Laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ottamalla käyttöön uusia toimintoja ja parantamalla olemassa olevia toimintoja:

• Uusi aloitusnäytön valikko
  • Google Tours (opas)
  • Ohjelmistopäivitysilmoitukset aloitusnäytön valikossa
  • Näppäimistön uusi asettelu ja toiminnot
  • Uudistettu Sisältöpalkki television valikkopalkissa
  • Esteettömyyden pikavalikko (virtakytkin)
  • Video-, Musiikki- ja Valokuva-sovellusten parannettu käyttökokemus
  • Tuettujen USB-laitteiden tai kotiverkon muotojen laajennus*

HUOMAUTUS: Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.
Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096

*Toisto-ominaisuudet määräytyvät kotiverkon palvelinasetusten mukaan.