Artikkelin tunniste : 00223457 / Viimeksi muokattu : 28.10.2019

[Korjattu] Kotiteatterijärjestelmän äänen paluukanavan (ARC) ääniongelmat Sonyn Android TV:ssä (vuosien 2016–2018 mallit) Android™ 8.0 Oreo™ -päivityksen jälkeen

Tämä ongelma on nyt korjattu. Jos olet jo asentanut laiteohjelmiston 6.5830 (Android 8.0 Oreo), lataa televisioosi uusin laiteohjelmisto (v6.6510):

Jos päivität Oreo-versioon ensimmäistä kertaa, uusin laiteohjelmisto sisältää paljon käteviä ominaisuuksia. Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Kiitämme sinua kärsivällisyydestäsi ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Äänen paluukanava (ARC) ääniongelmat kotiteatterijärjestelmässä Sonyn Android TV:issä (vuosien 2016–2018 mallit) Android™ 8.0 Oreo™ -päivityksen jälkeen

Tiedämme, että olet saattanut havaita ääniongelmia Soundbar-kaiuttimeen, A/V-viritinvahvistimeen tai kotiteatterijärjestelmään kytketyssä ARC-portissa, kun käynnistät television valmiustilasta.

Insinöörimme tutkivat parhaillaan ongelman syytä. Pysy ajan tasalla käymällä tällä sivulla säännöllisesti tai merkitsemällä se kirjanmerkkeihin.

Kokeile sillä välin seuraavia toimenpiteitä numerojärjestyksessä. Jos oireet jatkuvat, kokeile luettelon seuraavaa toimenpidettä.

HUOMAUTUS: Ota äänijärjestelmän priorisointi käyttöön ennen seuraavia toimenpiteitä.
    [HOME] > [Settings] > [Sound] > [Audio system prioritisation] (Koti > Asetukset > Ääni > Äänijärjestelmän priorisointi)

Toimenpide 1:

• Sammuta äänilaite sen kauko-ohjaimella.
    • Sammuta televisio sen kauko-ohjaimella.
    • Käynnistä televisio sen kauko-ohjaimella.

HUOMAUTUS: Äänilaite käynnistyy automaattisesti BRAVIA Sync -toiminnon (HDMI CEC) kautta.

Toimenpide 2:

• Muuta kaiutinasetuksia kohdassa [HOME] > [Settings] > [Sound] > [Speakers] > [TV speakers] (Koti > Asetukset > Ääni > Kaiuttimet > Television kaiuttimet).
    • Sammuta televisio sen kauko-ohjaimella.
    • Käynnistä televisio sen kauko-ohjaimella.

HUOMAUTUS: Kaiutinasetukseksi vaihtuu automaattisesti [Audio system] (Äänijärjestelmä) BRAVIA Sync -toiminnon (HDMI CEC) kautta.

Toimenpide 3:

• Ota BRAVIA Sync -ohjaus käyttöön kohdassa [HOME] > [Settings] > [External inputs] > [BRAVIA Sync settings] > [BRAVIA Sync control] (Koti > Asetukset > Ulkoiset tulot > BRAVIA Sync -asetukset > BRAVIA Sync -ohjaus).
    • Kun näkyviin tulee viesti [Remove recognized devices from the list] (Poista tunnistetut laitteet luettelosta), valitse [Yes] (Kyllä).
      HUOMAUTUS: BRAVIA Sync -ohjaus poistetaan käytöstä.
    • Ota BRAVIA Sync -ohjaus käyttöön valitsemalla se uudelleen.
      HUOMAUTUS: Kaiutinasetukseksi vaihtuu automaattisesti [Audio system] (Äänijärjestelmä).

Toimenpide 4:

• Nollaa TV
      1. Sammuta TV.
      2. Irrota television virtajohto (verkkovirtajohto) pistorasiasta.
      3. Anna television olla ilman virtaa 2 minuutin ajan.
      4. Kytke virtajohto (verkkovirtajohto) takaisin pistorasiaan.

Kiitämme sinua kärsivällisyydestäsi ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.