Artikkelin tunniste : 00226234 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

Laiteohjelmistopäivitys Sonyn vuoden 2018 Android TV -malleihin (AF9- ja ZF9-sarjat) – saatavilla 27.3.2019 alkaen

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.0744) julkaistaan suoraan televisioosi 27.3.2019, ja päivitykset tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin lähikuukausien aikana.

Tämä uusi laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ja tuo käyttöön seuraavat päivitykset:

• Voit nyt asentaa Kodi-sovelluksen ja käyttää sitä.
  • YouTuben HDR-sisältö tunnistetaan nyt automaattisesti ja näytetään HDR-muodossa

HUOMAUTUS: Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.

Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

• Sonyn vuoden 2018 Android TV -mallit: ZF9- ja AF9-sarjat (lataa nyt)

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9