Artikkelin tunniste : 00226234 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

Laiteohjelmistopäivitys Sonyn vuoden 2018 Android TV -malleihin (AF9- ja ZF9-sarjat) – saatavilla 27.3.2019 alkaen

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.0744) julkaistaan suoraan televisioosi 27.3.2019, ja päivitykset tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin lähikuukausien aikana.

Tämä uusi laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ja tuo käyttöön seuraavat päivitykset:

• Voit nyt asentaa Kodi-sovelluksen ja käyttää sitä.
    • YouTuben HDR-sisältö tunnistetaan nyt automaattisesti ja näytetään HDR-muodossa

HUOMAUTUS: Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.

Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

• Sonyn vuoden 2018 Android TV -mallit: ZF9- ja AF9-sarjat (lataa nyt)

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-55AF9
    • KD-65AF9
    • KD-75ZF9