Artikkelin tunniste : 00226527 / Viimeksi muokattu : 10.04.2019

Laiteohjelmistopäivitys Sonyn vuosien 2015-2016 Android TV -malleihin (X94C, X93C, X91C, X90C, X85C, S85C, X80C, S80C, W85C, W80C, W75C, X830C, XD94, XD93, XD85 ja SD85) – saatavilla 10.4.2019 alkaen

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Uusi laiteohjelmistopäivitys (5.433.01) julkaistaan suoraan televisioosi 10.4.2019, ja päivitykset tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin lähiviikkojen aikana.

Tämä uusi laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ja tuo käyttöön seuraavat päivitykset:

• Sisältää uusimmat Androidin tietoturvapäivitykset
  • Parantaa Enhanced format - HDMI signal format (Parannettu muoto - HDMI-signaalimuoto) -asetuksen käyttökokemusta (UX)

HUOMAUTUS: Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.

Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

• Vuoden 2015 Sonyn Android TV -mallit: W85C-, W80C- ja W75C- sarja (lataa nyt)
  • Vuoden 2015-2016 Sonyn Android TV -mallit: X94C-, X93C-, X91C-, X90C-, X85C-, S85C-, X80C-, S80C-, X830C-, XD94-, XD93-, XD85- ja SD85-sarja (lataa nyt)

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KDL-43W809C
  • KD-55SD8505
  • KD-55XD8599