Artikkelin tunniste : 00227026 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

Asiakkaille, jotka päivittävät ILCE-9:n laiteohjelmistoversiosta 4.10 tai aikaisemmasta

Tämä kattava ohjelmistopäivitys parantaa mallin automaattitarkennuksen suorituskykyä ja lisää uusia kuvaamista, kuvien tarkastelua ja kameran räätälöintiä tukevia toimintoja.

TÄRKEÄÄ: Tarkista seuraavat edut ja muutokset ennen päivittämistä.

Tärkeimmät huomautukset

TÄRKEÄÄ: Huomaa, että kun päivitys on asennettu, aiempaa versiota ei voi palauttaa.

• Kameran asetusten alustaminen

Kameran kaikki asetusarvot alustetaan, koska päivitys lisää kameraan toimintoja ja muuttaa sen teknisiä tietoja huomattavasti. Vaikka kameran järjestelmäohjelmiston (laiteohjelmisto) version 4.10 tai sitä vanhemman version kamera-asetukset on tallennettu muistikortille Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2) (Muisti [kamera-asetukset 1 / kamera-asetukset 2) -asetuksilla, kyseisiä asetuksia ei voi palauttaa kameraan järjestelmäohjelmiston (laiteohjelmisto) versiolla 5.00 tai sitä uudemmalla. Usein käytetyt kameran asetukset ja muut tärkeät tiedot on suositeltavaa kirjoittaa muistiin ennen päivityksen käynnistämistä.
    • Valikkoasetusten (MENU) muutokset

Kameran toimintoja on lisätty ja poistettu. Samalla MENU-painikkeella näyttöön tuotavat asetukset ovat myös muuttuneet. MENU-asetukset on suositeltavaa tarkistaa ennen kuvausta.
      Lisätietoja asetuksista: napsauta tätä.
    • Lisätyt toiminnot ja teknisten tietojen muutokset

Kameraan on lisätty kuvausympäristön mukaan optimoituja toimintoja. Samalla toimintojen nimet ja käyttötavat ovat muuttuneet. Joitakin toimintoja on myös poistettu. Tarkista muutetun sisällön tiedot ennen päivityksen asentamista.
      Katso päivityksen sisältämät toimintojen muutokset napsauttamalla tätä.