Artikkelin tunniste : 00245549 / Viimeksi muokattu : 03.08.2020

Mistä löydän television mallin nimen ja sarjanumeron?

On tärkeää, että haet oikeaa tuotetta. Näin saat täyden hyödyn Sonyn tukisivustosta. Tuotesivu sisältää runsaasti tietoa tuotteesta.

Jokaisella mallilla on yksilöllinen mallinimi ja sarjanumero. Voit löytää ne seuraavista paikoista:

1. Asetukset-valikko
    2. Tarra television takapaneelissa
    3. Television alkuperäispakkaus

1. Hae Asetukset-valikosta

Tämä menettelytapa vaihtelee hieman sen mukaan, onko televisiosi Android TV.

>>> Android TV:n erottaminen muista älytelevisioista

Sonyn Android TV (ohjelmistoversio 3.843 tai uudempi)
    Tämä valikkopolku koskee Android-televisioita, joihin on asennettu Nougat-käyttöjärjestelmä tai uudempi:

1. Paina kauko-ohjaimen Ohje-painiketta.
    2. Valitse [Järjestelmätiedot].

järjestelmätiedot – Android-mallinumero

HUOMAUTUKSIA:

• Sonyn Android TV (ohjelmistoversio 3.533 tai uudempi)
      • Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta ja valitse sitten [Asetukset] > [TV] > [About] (Tietoja) > [Laitenimi] > [Järjestelmätiedot].
      • Tämä valikkopolku koskee ensimmäisen sukupolven Android TV -malliston televisioita, joihin on asennettu Marshmallow-käyttöjärjestelmä.
      • Suosittelemme asentamaan uusimman laiteohjelmiston televisioosi.

Muut kuin Android-älytelevisiot:

1. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
    2. Valitse [Asetukset] > [Customer Support] (Asiakastuki).
    3. Tuotteen nimi näkyy oikeassa yläkulmassa.

muun kuin Android TV:n mallin nimi

2. Etsi television takapaneelissa oleva tarra

Television takapaneelissa on pieni mustavalkoinen tarra, yleensä vasemmassa reunassa.

Television takapaneeli – malli- ja sarjanumerotarra (vasen reuna)

Tässä tarrassa ovat seuraavat tiedot:

(1) mallin nimi
    (2) 7-numeroinen sarjanumero (tämä numero löytyy myös alkuperäispakkauksesta)
    (3) osanumero (tämä numero on vain sisäiseen käyttöön).

pikkutarra – mallin nimi, sarjanumero ja osanumero

3. Alkuperäispakkaus

Jos et pääse television Asetukset-valikkoon tai televisiosi on asennettu seinälle etkä voi nähdä tarraa, voit katsoa tiedot alkuperäispakkauksesta tai käyttöohjeesta.

Kysymys: Mitä mallin nimi tarkoittaa?

Mallin nimi ei ole vain satunnainen numerosarja. Nimi sisältää tiettyjä tietoja:

KDL-32WD756
    KD-75XE9405
    KD-65AF9
    1. Mallin nimen ensimmäinen osa (ennen yhdysviivaa) kertoo television tarkkuuden: 2K (KDL) tai 4K (KD).
    2. Numerot yhdysviivan jälkeen kertovat näytön koon tuumina.
    3. Viimeinen merkkisarja kertoo television tuotantosarjan. Se on tärkeä tieto, jota tarvitaan tuki- ja korjaustarkoituksiin.
      • Viimeinen kirjain voi ilmaista etupaneelin ja kehyksen tai jalustan värivaihtelun.
      • Jos merkkisarjan ensimmäinen kirjain on A, televisio kuuluu OLED-valikoimaamme.

Hyvä muistaa

• Kun etsit yleisiä tietoja tukisivustosta, käytä apuna mallinimeä.
    • Tässä on esimerkkejä oikeista mallinimistä: KD-55X8507C, KDL-32EX710 ja KD-55AG9.

Blu-ray Disc -soittimet ja kotiteatterijärjestelmät

Seuraavassa on esimerkkejä Blu-ray Disc -soittimista ja kotiteatterijärjestelmistä:

1. Mallinimi
    2. Sarjanumero

Blu-Ray Home cinema serial number example