Artikkelin tunniste : 00229005 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

VAIO Update -tietoturvapäivitysohjelma – 20.6.2019

Hyvät Sony-asiakkaat

Sony on huomannut mahdollisen haavoittuvuuden Sony® VAIO® -tietokoneiden Sony VAIO Update -ohjelmassa.
    Ongelman ratkaisuksi on julkaistu tietoturvapäivitys, ja on suositeltavaa, että kaikki asiakkaat asentavat päivityksen heti.

Tietokoneet, joita ongelma koskee

Sony VAIO -tietokoneet, joissa on asennettuna VAIO Update -versio 7.3.0.03150 tai sitä vanhempi.
    Huomautus: Mahdollinen haavoittuvuus koskee sekä tietokoneita, joihin VAIO Update on esiasennettu, että tietokoneita, joihin VAIO Update on asennettu vasta myöhemmin päivityksenä.

Mahdollinen haavoittuvuus

Haavoittuvuus voi antaa kolmannen osapuolen suorittaa mielivaltaista ohjelmakoodia tietokoneella, jota haavoittuvuus koskee.

Ratkaisu

Päivitä VAIO Update heti, jotta VAIO Update 7.4.0.15200 tai sitä uudempi asentuu.
    Huomautus: Jos tietokoneesi käyttää VAIO Update -oletusasetuksia, VAIO Update 7.4.0.15200 tai sitä uudempi on asennettu automaattisesti.

VAIO Update -version tarkistaminen.

1. Avaa Resurssienhallinta.
    2. Siirry paikallisen levyn (C:)\Program Files\Sony\VAIO Update -hakemistoon.
      tai
      Siirry paikallisen levyn (C:)\Program Files\Sony\VAIO Update 5 -hakemistoon.
    3. Kaksoisnapsauta Version.txt-tiedostoa.