Artikkelin tunniste : 00231502 / Viimeksi muokattu : 01.09.2019

Laiteohjelmistopäivitys: WF-1000XM3-kuulokkeiden Windows 10 -yhteensopivuus – 29.8.2019

Uusi laiteohjelmisto on nyt saatavilla WF-1000XM3-tuotesivulta:

Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tuleva laiteohjelmistopäivitys: WF-1000XM3-kuulokkeiden Windows 10 -yhteensopivuus – 22.8.2019

Uusi laiteohjelmistopäivitys julkaistaan tämän kuukauden lopussa. Päivitys tekee WF-1000XM3-kuulokkeista yhteensopivat kaikkien tietokoneiden kanssa, joihin on asennettu Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

Miksi uusi laiteohjelmistopäivitys julkaistaan?

Päivitys erityisesti ratkaisee havaitun ongelman, jossa WF-1000XM3-kuulokkeista ei kuulu ääntä (ääniä ja/tai musiikkia), kun ne yhdistetään Bluetooth-yhteydellä tietokoneeseen, jossa on tietty Windows 10 -käyttöjärjestelmän koontiversio.

Mistä laiteohjelmistopäivitys löytyy?

Päivitys on tarkoitettu vain tietokoneille, joihin on asennettu Windows 10. Uusi laiteohjelmisto toimitetaan tavalliseen tapaan kuulokkeiden Headphones Connect -sovelluksen kautta. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa tukisivuston WF-1000XM3-sivun tulevina päivinä.

Suosittelemme myös lisäämään tämän sivun kirjanmerkkeihin tai asentamaan Support by Sony -älypuhelinsovelluksen niin, että saat kaikki tämän artikkelin päivitykset.

Kiitos ymmärryksestäsi ja kärsivällisyydestäsi.