Artikkelin tunniste : 00232610 / Viimeksi muokattu : 27.11.2019

Laiteohjelmisto palautettu käyttöön:  Aidosti langattomat WF-1000XM3-kuulokkeet ja iOS 13.1 -käyttöjärjestelmää käyttävät laitteet – 5. marraskuuta 2019

5.11.2019

iOS 13.1 -käyttöjärjestelmän ja WF-1000XM3-kuulokkeiden ongelmat ratkaistu

Aikaisemmin ilmoitettuihin iOS 13.1 -käyttöjärjestelmään liittyviin ongelmiin on saatavilla ratkaisu (katso alla oleva ilmoitus).
    Applen julkaistessa uuden iOS 13.2 -version (saatavana 5. marraskuuta 2019 alkaen) Sony palauttaa käyttöön WF-1000XM3-kuulokkeiden laiteohjelmistopäivityksen (nyt 1.3.7) , jonka käyttö oli tilapäisesti keskeytetty mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

Laiteohjelmistopäivitys 1.3.7 parantaa iOS-yhteyttä ja yhteensopivuutta Windows 10 -laitteiden kanssa.
    Päivitä iOS-laitteeseesi iOS 13.2 ennen kuin asennat WF-1000XM3-kuulokkeiden laiteohjelmiston.

Mistä voin ladata tämän laiteohjelmiston?

Laiteohjelmisto toimitetaan tavalliseen tapaan kuulokkeiden Headphones Connect -sovelluksen kautta.
    Lisätietoja on WF-1000XM3-kuulokkeiden laiteohjelmistosivulla

26.9.2019
    Sony Corporation

iOS 13.1 & WF-1000XM3

Sony on valitettavasti havainnut seuraavat ongelmat käytettäessä aidosti langattomia WF-1000XM3-kuulokkeita ja Apple-laitteita, joissa on vasta hiljattain julkaistu iOS-versio 13.1:

• Puheopastuksen kieltä ei voi vaihtaa kuulokkeiden Headphones Connect -sovelluksella.
    • Headphones Connect -sovelluksen helppo pariliitostoiminto ei toimi
      (Voit silti muodostaa WF-1000XM3-laitteen pariliitoksen lähdelaitteen Bluetooth-asetuksissa)
    • Headphones Connect -sovelluksen ohjelmistopäivitystoiminto ei toimi.
      (Sen vuoksi Sony on keskeyttänyt ohjelmiston lataamisen tilapäisesti)
    • Google Assistant ei toimi

Vaikutukset eivät koske aiempia iOS-versioita

iOS13.1 julkaistiin 24. syyskuuta 2019.

• Jos olet jo päivittänyt iOS-laitteen versioon 13.1, voit yhä toistaa musiikkia tai muuttaa ääniasetuksia Headphones Connect -sovelluksella.
    • Jos et ole vielä päivittänyt iOS-laitetta ja käytössäsi on versio 13.0 tai aiempi versio, edellä mainittuja ongelmia ei esiinny.

Miten Sony ratkaisee ongelman?

Sonyn insinöörit kehittävät vastakeinona laiteohjelmistopäivitystä yhteistyössä Applen kanssa, jotta ongelma saadaan ratkaistua mahdollisimman pian.
    Kiitämme sinua ymmärtämisestä ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Pysy ajan tasalla käymällä tällä sivulla säännöllisesti tai merkitsemällä se kirjanmerkkeihin. Päivitämme sivua, kun uutta tietoa on saatavilla.