Artikkelin tunniste : 00234531 / Viimeksi muokattu : 21.08.2020

[360] Sovellusten optimointi (360 Reality Audio)

Kun suoritat [Optimize apps] (Optimoi sovellukset) -toiminnon, korviesi muodon analyysissa kerättyä tietoa käytetään 360 Reality Audio -äänen kanssa yhteensopivissa sovelluksissa.

Attention: Ennen kuin voit suorittaa Optimize apps (Optimoi sovellukset) -toiminnon, sinun täytyy analysoida korviesi muoto.
    Lisätietoja löytyy täältä Korviesi muodon analysoiminen (360 Reality Audio)

Sovellusten optimointi

1. Käynnistä Headphones Connect -sovellus ja muodosta yhteys Bluetooth-kuulokkeisiin.
    2. Valitse 360 Reality Audio Setup (360 Reality Audion määritys) Optimize apps (Optimoi sovellukset) OPTIMIZE (OPTIMOI).

3. Kun näytölle ilmestyy viesti [360 Reality Audio is only available from these music server apps] (360 Reality Audio on saatavilla vain näillä musiikkipalvelusovelluksilla) , valitse haluamasi sovellus.
    4. Lue viesti ja valitse joko [LAUNCH TO OPTIMIZE] (KÄYNNISTÄ JA OPTIMOI) tai [INSTALL AND OPTIMIZE] (ASENNA JA OPTIMOI).

Kun näytölle ilmestyy viesti [OPTIMIZE COMPLETE] (OPTIMOINTI VALMIS), Optimize apps (Optimoi sovellukset) -toiminto on suoritettu.