Artikkelin tunniste : 00242441 / Viimeksi muokattu : 27.03.2020

Akkuni loppuu nopeasti

Vihje

Seuraavat vaiheet voivat olla erilaisia eri Android-versioissa. Katso, mikä Android-versio laitteessasi on, valitsemalla Settings (Asetukset) > About phone (Tietoja puhelimesta) > Android version (Android-versio). Jos Settings (Asetukset) -kohdassa ei näy About phone (Tietoja puhelimesta) -vaihtoehtoa, valitse System (Järjestelmä).

• Kun et käytä internetiä, voit säästää virtaa poistamalla kaikki matkapuhelinverkon datayhteydet käytöstä. Tämä ei estä laitetta lähettämästä tietoja muiden langattomien verkkojen kautta.

Dataliikenteen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä (Android 10)

Dataliikenteen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä (Android 9/Android 8)

• Poista GPS-, Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydet käytöstä, kun et tarvitse niitä.
    • Suurenna sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen synkronointiväliä.

Saapuneet-kansion tarkistusvälin muuttaminen Sonyn sähköpostisovelluksessa

• Seuraa virrankulutusta ja selvitä, mitkä sovellukset käyttävät eniten virtaa.

Virrankulutuksen tarkistaminen ja vähentäminen (Android 10)

Virrankulutuksen tarkistaminen ja vähentäminen (Android 9/Android 8)

Virrankulutuksen tarkistaminen ja vähentäminen (Android 10/Android 9)

Virrankulutuksen tarkistaminen ja vähentäminen (Android 8)

• Sulje sovellukset, joita et käytä, ja poistu niistä.
    • Vähennä näytön kirkkautta.

Näytön kirkkauden säätäminen manuaalisesti (Android 10/Android 9)

Näytön kirkkauden säätäminen manuaalisesti (Android 8)

• Jos laite on liitetty ulkoiseen näyttöön, sammuta laitteen näyttö.

Laitteen näytön sammuttaminen näytön peilauksen aikana (Android 10/ Android 9)

Laitteen näytön sammuttaminen näytön peilauksen aikana (Android 8)

• Sammuta laite tai ota käyttöön lentokonetila, jos olet alueella, jossa ei ole verkkoa. Muussa tapauksessa laite etsii käytettävissä olevia verkkoja jatkuvasti, mikä kuluttaa virtaa.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön

• Kuuntele musiikkia alkuperäisillä Sony-kuulokkeilla. Kuulokkeet kuluttavat vähemmän akkuvirtaa kuin laitteen kaiuttimet.
    • Poista kaikki elävät taustakuvat käytöstä.
    • Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä.
    • Palauta laitteen tehdasasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

Sovellusten, puheluasetusten ja puheluhistorian varmuuskopiointi ja synkronointi

Laitteen tehdasasetusten palauttaminen (Android 10)

Laitteen tehdasasetusten palauttaminen (Android 9)

Laitteen tehdasasetusten palauttaminen (Android 8)