Artikkelin tunniste : 00252539 / Viimeksi muokattu : 09.10.2020

Sound Organizer, versio 2.0.03

Tarkista tärkeimmät muutokset alta ennen päivittämistä.

Tärkeimmät huomautukset

TÄRKEÄÄ: Huomaa, että kun päivitys on asennettu, aiempaa versiota ei voi palauttaa.

• Internet-yhteys ja IP-osoite

Käyttäjätietoja, kuten IP-osoitetta tai laitteen tietoja käytetään, kun tuote muodostaa yhteyden Internetiin ohjelmistopäivitystä tai kolmannen osapuolen palvelujen käyttöä varten.
      Ohjelmistopäivityksien yhteydessä käyttäjätiedot saatetaan lähettää päivityspalvelimellemme, jotta saat laitteellesi oikean ohjelmistopäivityksen.
      Jos et halua antaa edellä mainittuja käyttäjätietoja, älä ota langatonta Internet-yhteyttä käyttöön äläkä liitä kaapelia Internet-yhteyden muodostamista varten.

Voit ladata Sound Organizerin version 2.0.03 järjestelmäohjelmiston (laiteohjelmisto), kun olet hyväksynyt edellä olevat huomautukset.