Artikkelin tunniste : 00254026 / Viimeksi muokattu : 02.12.2022Tulosta

Ilmoitus maksuttomasta vaihdosta, joka koskee viallisia sarjanumeron avulla tunnistettavia WI-SP510-kuulokkeita – 19.11.2021

  TÄRKEÄÄ: Alla olevassa ilmoituksessa kuvattu maksuton WI-SP510-korjauspalvelu päättyi 30. marraskuuta 2022. Sony jatkaa tuotteen tukea korjauspalvelun ehtojen mukaisesti. (Lisätty 1. joulukuuta 2022)


  Hyvä Sony-asiakas

  Kiitämme luottamuksestasi Sony-tuotteisiin.

  Tietoomme on tullut, että tietyissä WI-SP510-laitteissa voi ilmetä ongelma, jossa kuulokkeet eivät käynnisty mahdollisen veden aiheuttaman korroosion vuoksi.

  Ongelman ratkaisemiseksi Sony on laajentanut WI-SP510-laitteiden, joita ongelma koskee, takuuta 30.11.2022 asti. Jos kohtaat tämän ongelman ja kuulokkeiden todetaan sarjanumeron perusteella kuuluvan viallisten tuotteiden joukkoon, voit vaihtaa viallisen WI-SP510-laitteen. Tarkista, vastaako laitteesi alla olevia ehtoja.

  Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa ja kiitämme ymmärtäväisestä suhtautumisestasi.

  Oikeus vaihtoon

  Malli, jota ongelma koskee

  WI-SP510 

  Sarjanumerot, joita ongelma koskee 

  Tämä mahdollinen ongelma koskee vain rajallista määrää WI-SP510-kuulokkeita, jotka voidaan vaihtaa maksutta. Jos kohtaat tämän ongelman, syötä laitteen sarjanumero alla olevaan sarjanumeron tarkistustyökaluun ja tarkista, voidaanko laite vaihtaa. 

  Jos ongelma koskee WI-SP510-malliasi, voit vaihtaa laitteen liikkeessä, josta ostit sen. Jos tämä ei ole mahdollista, tarkistustyökalun alla on hakutoiminto ja yhteystiedot lähimpään liikkeeseen, jossa voi vaihtaa laitteen.  

  Kuulokkeiden mallin nimen ja sarjanumeron tarkistaminen

  Mallin nimi on sisäisen ladattavan akun päällä.

  Sarjanumero on painettu oikeaan (merkintä R) kuulokkeeseen ja näkyy, kun nappikuulokkeen kärki ja kaaren tuki irrotetaan.

   

  Maksuttoman vaihto-ohjelman soveltamisaika

  Maksuton vaihto-ohjelma on voimassa 30.11.2022 asti.