Artikkelin tunniste : 00259815 / Viimeksi muokattu : 20.04.2021

Ääni hyppii toiston aikana Bluetooth-yhteyttä käytettäessä

Kokeile seuraavaa:

• Vältä kaikki esteet (keho, metalli, seinä jne.) mobiililaitteen ja äänilaitteen välillä tai vie laitteet lähemmäksi toisiaan.
    • 2,4 GHz:n taajuutta käyttävät laitteet, kuten mikroaaltouunit, Bluetooth-laitteet tai digitaaliset langattomat laitteet ja vastaavat, voivat aiheuttaa häiriöitä tiedonsiirrossa. Siirrä tällaiset laitteet kauemmas tai sammuta ne.
    • Joidenkin laitteiden langattoman toiston laatu saattaa muuttua äänilaitteesta riippuen. Valitse tällöin ”Vakaa yhteys etusijalla” langattoman toiston laadulle. Saat lisätietoja lukemalla äänilaitteen mukana toimitetut käyttöohjeet.
      Jos käytät laitetta, jolla on Android 8.0 tai uudempi, muuta lisäksi Music Centerin langattoman toiston laaduksi [Ensisijaisena yhteys (automaattinen)]. Voit muuttaa langattoman toiston laadun kohdasta [Valikko] joka sijaitsee Music Center -näytön oikealla puolellascreen - [Music Centerin asetukset] - [Bluetooth-lähtöasetukset].
    • Mobiililaitteen uudelleenkäynnistäminen voi auttaa ratkaisemaan ongelman.
    • Kun mobiililaitteella on käynnissä useita sovelluksia, toiminta saattaa hidastua ja Bluetooth-yhteys saattaa katketa. Kokeile seuraavaa:
      • Poistu käyttämättömistä sovelluksista.
      • Käynnistä mobiililaite uudelleen.
      • Vapauta mobiililaitteen muistia.