Artikkelin tunniste : 00260068 / Viimeksi muokattu : 20.04.2021

Laiteparin muodostamisyritys epäonnistuu.

Kokeile seuraavaa:

• Varmista, että Bluetooth-toiminto on aktiivinen sekä kuulokkeissa että älypuhelimessa.
    • Tuo kuulokkeet ja älypuhelin alle 1 metrin päähän toisistaan.
    • Poista kuulokkeen laitetiedot älypuhelimelta ja muodosta pari kuulokkeiden ja älypuhelimen välille uudelleen.
    • Kuulokkeet on ehkä jo yhdistetty toiseen laitteeseen (kuten älypuhelimeen). Poista Bluetooth-asetukset käytöstä muissa laitteissa kuin siinä, johon haluat muodostaa yhteyden.
    • Hyvä iOS 13.0 tai uudempi-käyttäjä,
      Salli [Bluetooth]-käyttö iPhonen kohdasta [Asetukset] - [Music Center / Headphones].
    • iOS 11 -laitteen käyttäjälle,
      Kun sovellus kysyy toistuvasti ”Kytke Bluetooth päälle?”, kokeile seuraavia ratkaisuja kohteessa ohjauskeskuksesta.
      1. Poista lentotila käytöstä.
      2. Kytke Bluetooth-asetukset pois päältä ja takaisin päälle.
    Vihje

Laiteparin muodostamismenettely toiseen tai sitä seuraavaan Bluetooth-laitteeseen saattaa poiketa ensimmäisen laitteen menettelystä.

Katso lisätietoja laitteen mukana toimitetusta käyttöohjeesta.