Artikkelin tunniste : 00260106 / Viimeksi muokattu : 20.04.2021

Kuulokkeet eivät lataudu.

Kokeile seuraavaa:

• Yhteyteen käytetään toimitettua USB-kaapelia.
    • Kaapeli on kytketty kunnolla.
    • Varmista, että USB-verkkolaite on liitetty kunnolla pistorasiaan.
    • Jos kuulokkeita ladataan tietokoneen USB-portin kautta, kokeile myös seuraavaa:
      - Tarkista, että tietokone on kytketty päälle.
      - Jos tietokoneessa on useita USB-portteja, käytä toista porttia.
      - Kytke kuulokkeet suoraan tietokoneeseen käyttämättä USB-keskitintä.
      - Herätä tietokone, jos se on valmiustilassa (lepo-) tai horrostilassa.
      - Jos käytössä on Windows 8.1, päivitä käyttöjärjestelmä käyttämällä Windows Updatea.