Artikkelin tunniste : 00274399 / Viimeksi muokattu : 14.01.2022Tulosta

Miten otat oikean kuvan Järjestelmätiedot-näytöstä?

Tarvitsemme kuvan koko televisiosta Järjestelmätiedot-näytöllä, jossa näkyy selvästi malli, sarjanumero ja laitetunnus:

Miten pääset Järjestelmätiedot-näyttöön:

1. Paina kaukosäätimen HELP-painiketta.

2. Siirry TV-näytössä alaspäin vasemmanpuoleisen valikon kohtaan 'Status & Diagnostics' ja paina OK-painiketta.

3. Siirry näytön oikeassa reunassa alaspäin kohtaan 'System information' ja paina OK-painiketta.

4. Järjestelmätiedot-näyttö tulee näkyviin. Täältä löydät sarjanumeron, laitetunnuksen ja mallinimen. Tämä on television näyttö, josta sinun on otettava valokuva.

Hyvä Järjestelmätiedot-näytön kuva, joka hyväksytään:

- Koko TV-ruudun on oltava näkyvissä, ja lisäksi hieman taustaa.
    - Televisiossa on näytettävä järjestelmätietoruutu, jossa on sarjanumero, laitetunnus ja mallinumero.

Kuvat, joita ei hyväksytä:

- Alla olevia kuvia ei hyväksytä, koska niissä ei näy TV-laitteen koko näyttö:

- Kuvia television takaosasta ei hyväksytä:

- Tilanäytön kuvaa ei hyväksytä:

- Tietoja- ja Tilanäytön kuvaa ei hyväksytä:

- Kuvaa television laatikosta ei hyväksytä:

Missä muodossa asiakirjat on ladattava?

Käytä vain pdf-, png-, jpeg- tai jpg-muotoisia tiedostoja ja tiedostonimeä, joka ei sisällä mitään erikoismerkkejä lukuun ottamatta pistettä ennen tiedostopäätettä.

Onko asiakirjojen lataamisessa kokorajoituksia?

Yhden tiedoston koko voi olla enintään 5Mt. Yhteensä voit ladata enintään 10Mt.