Ohje

Mitä voit tehdä, kun luot ryhmän BLUETOOTH-yhteyden kautta:
    Speaker Add function, Wireless Party Chain

Kun luot yhteensopivat laitteet sisältävän ryhmän, voit käyttää Speaker Add function- ja Wireless Party Chain -toimintoja.

Speaker Add function

Speaker Add function käyttämällä voit käyttää 2 kaiutinta samanaikaisesti. Valmistele etukäteen 2 malliltaan samanlaista kaiutinta.
    Speaker Add function voidaan käyttää ainoastaan 2 kaiuttimella.

Kaksoistila:

Molemmat kaiuttimet toistavat samaa ääntä. Kaksoistila on alkuasetus.

Stereotila:

Toinen kaiutin toistaa oikean kanavan (oikea puoli) ja toinen kaiutin vasemman kanavan (vasen puoli) ääntä kaiuttimien välistä stereotoistoa varten.

Huomautus

• Jos lisättävä kaiutin ei näy älypuhelimessa (Android 6.0 tai uudempi), se voi tulla näkyviin ottamalla sijainti käyttöön älypuhelimen asetuksista.
    • Jos kaiutin, jonka haluat lisätä, kuuluu toiseen ryhmään, sen lisääminen uuteen ryhmään purkaa edellisen ryhmän ryhmityksen.
    • Jos käytät iOS 13.0 -laitetta tai uudempaa, salli Bluetooth-yhteys iPhonen kohdasta [Asetukset] - [Music Center].

Etukäteisvalmistelut

Speaker Add function asettaminen

Valitse Speaker Add function kanssa yhteensopiva kaiutin kohdasta "Laite ja ryhmä" ja napauta [Lisää muiden kaiuttimien ryhmään] näytössä, joka tulee näkyviin.

Valitse [Speaker Add function] ja valitse ryhmään lisättävä kaiutin noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.

Vihje

Alkuasetuksena on Kaksoistila. Jos haluat käyttää Stereotilaa, tee muutos valikossa [Muokkaa ryhmää].

Ryhmän poistaminen

Valitse purettava ryhmä "Laite ja ryhmä" -näytöstä ja poista ryhmä valikossa [Muokkaa ryhmää].

Wireless Party Chain

Voit kuunnella musiikkia samanaikaisesti yhdistämällä jopa 10 laitetta, jotka ovat yhteensopivia Wireless Party Chain -toiminnon kanssa. Valmistele Wireless Party Chain -toiminnon kanssa yhteensopivat laitteet etukäteen.

Huomaa

• Jos lisättävä kaiutin ei näy älypuhelimessa (Android 6.0 tai uudempi), se voi tulla näkyviin ottamalla sijainti käyttöön älypuhelimen asetuksista.
    • Jos kaiutin, jonka haluat lisätä, kuuluu toiseen ryhmään, sen lisääminen uuteen ryhmään purkaa edellisen ryhmän ryhmityksen.
    • Jos käytät iOS 13.0 -laitetta tai uudempaa, salli Bluetooth-yhteys iPhonen kohdasta [Asetukset] - [Music Center].

Wireless Party Chain -toiminnon asettaminen

Valitse Wireless Party Chain -toiminnon kanssa yhteensopiva kaiutin kohdasta ”Laite ja ryhmä” ja napauta [Lisää muiden kaiuttimien ryhmään] näkyvissä olevalla näytöllä.

Valitse [Wireless Party Chain], valitse kaikki ryhmään lisättävät laitteet ja napauta sitten [Seuraava]. Kun seuraavalla näytöllä näkyvässä luettelossa näkyy ”Valmis” kaikille laitteille, napauta [OK]. Jos kaikkien tai joidenkin laitteiden kohdalla näkyy ”Siirry lähemmäksi”, vie mobiililaite kyseisten laitteiden luokse, kunnes luettelossa näkyy ”Valmis”.

Vihje

• Kun ryhmä luodaan, vain ensimmäisen valitun äänilaitteen äänenvoimakkuutta voidaan säätää älypuhelimesta, ja myös muiden ryhmään lisättyjen äänilaitteiden äänenvoimakkuutta säädetään automaattisesti.
      Voit säätää muiden ryhmään lisättyjen äänilaitteiden äänenvoimakkuutta myös suoraan kyseisestä laitteesta.
    • Jos joidenkin laitteiden ryhmitys ei onnistu, lisää ne kohdassa [Muokkaa ryhmää].

Ryhmityksen poistaminen

Valitse ryhmä, jonka ryhmityksen haluat poistaa, ”Laite ja ryhmä” -näytöltä ja poista ryhmitys kohdassa [Muokkaa ryhmää].