Ohje

Mitä, jos [Lue ilmoitus] ei toimi (Android-laitteet)?
    * yhteensopiva version 5.12 tai aiemman kanssa

• Toiminnon [Lue ilmoitus] käyttämiseksi sinun on asennettava mobiililaitteeseesi Sony Mobile Communicationsin "Smart Connect" -sovellus. Varmista, että käytät uusinta "Smart Connect" -sovellusta.
    • Asenna teksti puheeksi -moottori ja tee kieliasetukset Android-laitteen teksti puheeksi -toiminnon asetusvalikossa. Teksti puheeksi -moottori on ladattavissa Google Play -kaupasta.
    • Android-laitteesta riippuen [Lue ilmoitus] ei toimi. Katkaise tässä tapauksessa virta Android-laitteesta ja kytke se takaisin päälle.