Yhteyttä ei voitu muodostaa Bluetooth-yhteyden kautta.

Kokeile seuraavaa:

• Äänilaite saattaa jo olla yhdistetty johonkin toiseen laitteeseen (kuten älypuhelimeen). Katkaise Bluetooth-asetukset muihin laitteisiin paitsi siihen, johon haluat muodostaa yhteyden.
    • Kytke päälle äänilaite, johon haluat muodostaa yhteyden, ja tuo äänilaite ja älypuhelin 1 metrin (3,3 jalan) päähän toisistaan.
    • Sammuta äänilaite ja kytke sen sitten uudelleen päälle.
    • Katkaise älypuhelimen Bluetooth-yhteys ja kytke se sitten uudelleen päälle.
    • Valitse uudelleen älypuhelimen Bluetooth-asetusvalikosta sen laitteen laitetiedot, johon haluat muodostaa yhteyden.
    • Sammuta älypuhelin ja kytke sen sitten uudelleen päälle.
    • Nollaa äänilaite. Saat lisätietoja äänilaitteen nollaamisesta lukemalla käyttöohjeista. Jos äänilaite käy verkkovirralla, irrota virtapistoke ja odota hetki ennen kuin liität sen takaisin.
    • Poista Music Center palvelun asennus ja asenna se uudelleen.
    • Päivitä äänilaitteen ohjelmisto uusimpaan versioon.

Jos et voi muodostaa yhteyttä äänilaitteeseen yllä olevien ohjeiden mukaisesti, kokeile seuraavia toimenpiteitä.

1. Poista älypuhelimen Bluetooth-asetusvalikosta sen laitteen laitetiedot, johon haluat muodostaa yhteyden.
    2. Alusta äänilaite. Saat lisätietoja äänilaitteen alustamisesta lukemalla käyttöohjeista.
    3. Käytä Music Center palvelua Bluetooth-yhteyden muodostamiseen.