Laitteen nimeä ei näytetä, kun luodaan ryhmä.

Tiedonsiirto äänilaitteen kanssa on saattanut epäonnistua.
    Kokeile seuraavaa:

• Äänilaite saattaa jo olla yhdistetty johonkin toiseen laitteeseen (kuten älypuhelimeen). Katkaise Bluetooth-asetukset muihin laitteisiin paitsi siihen, johon haluat muodostaa yhteyden.
    • Tuo äänilaite ja älypuhelin 1 metrin (3,3 jalan) päähän toisistaan.
    • Sammuta äänilaite ja kytke sen sitten uudelleen päälle.
    • Nollaa äänilaite. Saat lisätietoja äänilaitteen nollaamisesta lukemalla käyttöohjeista. Jos äänilaite käy verkkovirralla, irrota virtapistoke ja odota hetki ennen kuin liität sen takaisin.
    • Sammuta älypuhelimen Bluetooth-toiminto ja kytke sen sitten uudelleen päälle.
    • Kytke [Sijainti] päälle älypuhelimen Asetukset-näytössä.
    Huomautus
    • Päivitä kaikkien yhdistettyjen äänilaitteiden ohjelmisto uusimpaan versioon.
      (Katso päivitysmenettely kunkin laitteen käyttöoppaasta.)
    • Ryhmää ei voi luoda Wireless Party Chain -toiminnon kanssa yhteensopivissa laitteissa.