Mitä eroa on Music Center for PC -sovelluksella ja Androidin/iOS:n Music Center-sovelluksella? (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC on Windows-tietokoneille tarkoitettu sovellus. Music Center for PC -sovelluksen avulla voidaan toistaa tai hallita kappaleita, siirtää kappaleita WALKMAN®-laitteeseen ja toistaa kappaleita verkkoyhteensopivalla äänilaitteella.

Music Center on sovellus Android- tai iOS-käyttöjärjestelmää käyttäville älypuhelimille tai taulutietokoneille. Music Center-sovelluksen avulla voidaan etäohjata äänilaitteita yms., mutta Music Center-sovelluksella ei voida siirtää kappaleita Walkman-laitteeseen.