Mitä eroa on Music Center for PC -sovelluksella ja Media Go -sovelluksella? (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC tukee uusia äänimuotoja. Lisäksi Music Center for PC -sovelluksen päätoiminnot ovat kappaleiden toistaminen tai hallinta ja kappaleiden siirtäminen WALKMAN®-laitteeseen Windows-tietokoneen avulla. Music Center for PC -sovelluksessa ei kuitenkaan ole video- ja valokuvatoimintoja.

Katso seuraavasta taulukosta Music Center for PC- ja Media Go -sovellusten toimintojen väliset erot.

Music Center for PC- ja Media Go -sovellusten toimintojen vertailu
    Media Player ja muut yleistoiminnot Music Center for PC Media Go
    Musiikkisisällön toisto Yhteensopiva Yhteensopiva
    Tarkka ääni -toisto (FLAC, DSD) Yhteensopiva Yhteensopiva
    Taajuuskorjaintoiminto Yhteensopiva Yhteensopiva
    Kansikuvien tai metatietojen näyttö Yhteensopiva Yhteensopiva
    Musiikkisisällön hallinta, metatietojen muokkaus ja soittolistojen tuki Yhteensopiva Yhteensopiva
    Podcastien tuki Videoita ei tueta. Yhteensopiva
    Videoiden ja valokuvien toisto   Yhteensopiva
    Musiikkisisällön muokkaus (jakaminen/yhdistäminen) Yhteensopiva Yhteensopiva
    Sanoitustiedostojen muokkaus   Yhteensopiva
    Tuki Walkman-laitteelle Music Center for PC Media Go
    Musiikkisisällön siirto Yhteensopiva Yhteensopiva
    Podcast-tiedoston siirto Videoita ei tueta. Yhteensopiva
    Videoiden ja valokuvien siirto   Yhteensopiva
    Musiikkisisällön tuonti Walkman-laitteesta Yhteensopiva Yhteensopiva
    Soittolistan siirto/tuonti Yhteensopiva Yhteensopiva
    Sanoitustiedostojen siirto Yhteensopiva Yhteensopiva
    Erillinen kielenoppimisäänitiedostojen siirto Yhteensopiva Yhteensopiva
    Muuta Music Center for PC Media Go
    USB-DAC-lähtö Yhteensopiva Yhteensopiva
    Kotiverkon toiminnot Videoita ei tueta. Yhteensopiva