Virhekoodi "00001b88" tulee näkyviin, eikä sovellusta voi käynnistää. (Music Center for PC Ver.1.0)

Vaihda PACSPTISVR-palvelun Startup Type-asetukseksi Manual.

Vihje

Jos PACSPTISVR-palvelun Startup Type-asetukseksi on valittu Disable, virhekoodi [00001b88] näytetään eikä sovellusta voi käynnistää.
    Vaihda Startup Type-asetukseksi Manual PACSPTISVR-palvelun ominaisuuksissa ja yritä sitten käynnistää sovellus uudelleen.

Windows 10

1. Napsauta tietokoneessa [Aloita]. Valitse sitten [Windows-järjestelmä] sovellusluettelon kohdasta W.
      Napsauta [Aloita] ja valitse sitten [Windows-järjestelmä] sovellusluettelon kohdasta W.
    2. Valitse [Ohjauspaneeli] luettelosta.
      Valitse [Ohjauspaneeli].
    3. Valitse seuraavat:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    4. Kaksoisnapsauta [PACSPTISVR].
    5. Vaihda [Startup Type]-asetukseksi [Manual] ja napsauta sitten [OK].
    Menettely on nyt valmis.
    Yritä käynnistää Music Center for PC.

Windows 8.1

1. Avaa [Ohjauspaneeli] seuraavasti.

Tuo oikopolku esiin viemällä kohdistin [Desktop]-näytön oikeaan yläkulmaan. Valitse sitten [Asetukset]. Valitse [Asetukset]-oikopolusta [Ohjauspaneeli].

Tuo oikopolku esiin viemällä kohdistin [Desktop]-näytön oikeaan yläkulmaan. Valitse sitten [Asetukset]. Valitse [Asetukset]-oikopolusta [Ohjauspaneeli].
    2. Valitse seuraavat:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    3. Kaksoisnapsauta [PACSPTISVR].
    4. Vaihda [Startup Type]-asetukseksi [Manual] ja napsauta sitten [OK].
      Vaihda [Startup Type]-asetukseksi [Manual] ja napsauta sitten [OK].
    Menettely on nyt valmis.
    Yritä käynnistää Music Center for PC.

Windows 7

1. Napsauta tietokoneessa [Aloita] – [Ohjauspaneeli].
    2. Valitse seuraavat:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    3. Kaksoisnapsauta [PACSPTISVR].
    4. Vaihda [Startup Type]-asetukseksi [Manual] ja napsauta sitten [OK].
    Menettely on nyt valmis.
    Yritä käynnistää Music Center for PC.