Sisällön etsiminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Sisältöä voidaan hakea kahdella tavalla: hakemistohakutoiminnolla ja avainsanahakutoiminnolla.

Hakemistohakutoiminto

Voit hakea nopeasti suuresta määrästä sisältöä käyttämällä hakemistohakutoimintoa.
    (Jos löytämisvyöhykkeellä näkyy taajuuskorjain, napsauta (A) [Taajuuskorjaintoiminto] uudelleen. Näyttö vaihtuu.)

Näyttökuva, jossa näytetään hakemistohakutoiminto. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Napsauta [Musiikkikirjasto] tai [Podcastit] (B).
    2. Valitse hakupainike (C).
      • (Artistihaku):

Hae valitun esittäjän kappaleita.

• (Discovery train -sovellus):

Kappaleiden kansikuvat tai pienoiskuvat näytetään satunnaisessa järjestyksessä.

• (Lajityypin valinta):

Hae valittuun tyylilajiin kuuluvia kappaleita.

• (Podcast-haku):

Hae podcasteja käyttämällä podcastin nimeä.

Vihje

• Kohteet, joilla on suurin määrä Music Center for PC -sovellukseen rekisteröityä sisältöä, näytetään suurimmilla merkeillä luettelossa.

Avainsanahakutoiminto

Jos hakuruutuun (A) syötetään avainsana, luettelossa näytetään avainsanan sisältävä sisältö.

Näyttökuva, jossa näytetään avainsanahakutoiminto. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Vaihda luettelon hakuehtoja napsauttamalla (B) [Vaihtaa haun kohdetta.]. Hakutuloksia voidaan tarkentaa.

Poista syötetty avainsana napsauttamalla [Tyhjennä] (C). Näyttö palaa sisältöluetteloon.