Sisällön siirtäminen WALKMAN®-laitteeseen (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC -sovelluksesta voidaan siirtää sisältöä Walkman-laitteeseen.

Kappaleiden tai soittolistojen siirtäminen

Näyttökuva, jossa näytetään, miten kappaleita tai soittolistoja siirretään. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Liitä Walkman tietokoneeseen.
    2. Napsauta [Siirrä laitteelle] (A).

Siirtonäyttö tulee esiin.

3. Valitse kohdelaite, kuten Walkman (B).

Vihje

• Walkman-laitteeseen asetettu SD-kortti näkyy muodossa Muistikortti.
    4. Napsauta [Musiikki] tai [Soittolista] (C).
    5. Valitse kappaleet tai soittolistat (D), jotka haluat siirtää kappalelistasta.
    6. Napsauta (E) [Siirrä laitteelle/mediaan.].

Vihje

• Voit muuttaa siirtoasetuksia napsauttamalla [Siirtoasetukset] (F).
    • Jos kappaleita on muodoissa, joita Walkman ei tue, ne muunnetaan AAC-muotoon, kun ne siirretään.

Kielenoppimissisällön siirtäminen

Kun halutaan toistaa kieltenopiskelusisältöä käyttämällä Walkman-laitteen kieltenopiskelutoimintoa, asetukset täytyy ehkä määrittää ennen sisällön siirtämistä.

(A) [Kielen oppiminen] -kuvake saattaa tulla esiin, kun Walkman liitetään tietokoneeseen. Määritä tällöin asetukset noudattamalla alla olevia ohjeita.

Näyttökuva, jossa näytetään, miten kielenoppimissisältöä siirretään. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Suorita menettely (vaiheet 1 - 4) kohdassa Kappaleiden tai soittolistojen siirtäminen.
    2. Valitse [Muokkaa]-valikosta [Ominaisuudet], kun kappale on valittu.
    3. Valitse kohdan [Tyylilaji:] avattavasta valikosta [Kielen oppiminen]. Napsauta sitten [OK].
    4. Napsauta (B) [Siirrä laitteelle/mediaan.] näytön keskellä.
    • Jos kuvake (A) [Kielen oppiminen] ei tule näkyviin

Yllä olevia asetuksia ei tarvitse määrittää. Siirrä sisältö normaalilla tavalla.

Podcastien siirtäminen Walkman-laitteeseen

Walkman-laitteella voidaan kuunnella podcasteja siirtämällä ne Music Center for PC -sovelluksesta Walkman-laitteeseen.

Huomautus

• Podcasteja ei voi siirtää sellaiseen Walkman-laitteeseen, joka ei tue podcastien toistoa. Lisätietoja on Walkman-laitteen (online-)oppaassa.
    Näyttökuva, jossa näytetään, miten podcasteja siirretään. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Suorita menettely (vaiheet 1 - 3) kohdassa Kappaleiden tai soittolistojen siirtäminen.
    2. Napsauta [Podcastit] (A).
    3. Valitse podcast-luettelosta podcast, jonka haluat siirtää.
    4. Napsauta (B) [Siirrä laitteelle/mediaan.].

Podcastien siirtäminen automaattisesti

Podcasteja, joita ei ole vielä siirretty Walkman-laitteeseen, voidaan siirtää automaattisesti. Valitse seuraavat asetukset, kun liität Walkman-laitteen tietokoneeseen.

1. Napsauta (A) [Podcast-asetukset].
      Näyttökuva, kun [Podcast-asetukset] on valittu. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    2. Valitse kohdan [Synkronoi sisältö automaattisesti, kun laite on kytketty.] valintaruutu. Napsauta sitten [OK].

Vihje

• Voit valita, käytetäänkö asetuksia kaikkiin rekisteröityihin podcasteihin vai kuhunkin podcastiin erikseen, käyttämällä asetusta [Asetetaan tavoitetta:].
      Valitse [Vakioasetukset], kun haluat käyttää asetuksia kaikkiin tallennettuihin podcasteihin.