Kansikuvien rekisteröiminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Kansikuvia voidaan rekisteröidä kappaleisiin, soittolistoihin, albumeihin jne. Sen jälkeen kansikuvat näytetään WALKMAN®-laitteessa.
    Myös esittäjien kuvia voidaan rekisteröidä ja näyttää.

Vihje

• Jos kappaleita tuodaan CD-äänilevyltä, musiikkitiedot hankitaan automaattisesti Internetin kautta.
      Kun kansikuvia löytyy, ne rekisteröidään automaattisesti.
    • Seuraavia kansikuvien tai esittäjän kuvien tiedostomuotoja tuetaan:
      • JPEG-muoto (tiedostotunniste: .jpg)
      • GIF-muoto (tiedostotunniste: .gif)
      • BMP-muoto (tiedostotunniste: .bmp)
      • PNG-muoto (tiedostotunniste: .png)

Kansikuvien hankkiminen automaattisesti

Albumien tai kappaleiden kansikuvia voidaan hankkia.

1. Napsauta vasemmassa ruudussa [Musiikkikirjasto].
    2. Valitse kappalelistasta albumi tai kappale kansikuvien hankkimista varten.
    3. Valitse [Työkalut]-valikosta [Hae kansikuva].

Kansikuvien noutaminen alkaa automaattisesti.
      Kun kansikuvia löytyy, ne rekisteröidään automaattisesti.

Huomautus

Kansikuvien tai esittäjän kuvien rekisteröiminen manuaalisesti

Näyttökuva, jossa näytetään, miten kansikuva tai esittäjän kuva rekisteröidään manuaalisesti. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Valmistele kansikuva tai esittäjän kuva, jonka haluat rekisteröidä.
    2. Napsauta [Musiikkikirjasto] (A).
    3. Tuo esiin sisältö, johon kansikuva tai esittäjän kuva halutaan rekisteröidä.
      • Kansikuvan rekisteröiminen albumiin tai soittolistaan:
        Napsauta [Albumin kansikuva] (B).
      • Kansikuvan rekisteröiminen kappaleeseen:
        Napsauta [Kappaleen kansikuva] (C).
      • Artistin kuvan rekisteröiminen:
        Napsauta [Artistiluettelo] (D).
    4. Vedä ja pudota kuva albumiin, kappaleeseen tai esittäjään.
      • Kansikuvan rekisteröiminen albumiin, soittolistaan tai kappaleeseen:
        Vedä ja pudota kuvatiedosto kunkin albumin, kappaleen tai esittäjän valokuva-alueelle.
      • Esittäjän kuvan rekisteröiminen:
        Vedä ja pudota kuvatiedosto kunkin esittäjän valokuva-alueelle.

Vihje

• Jos kuva vedetään ja pudotetaan kansikuva-alueelle, kun toistetaan albumia, kuva rekisteröidään vain parhaillaan toistettavaan kappaleeseen.
    • Jos kuva vedetään ja pudotetaan näytön vasemmassa yläkulmassa olevalle kansikuva-alueelle, kun valitaan useita kappaleita, sama kuva rekisteröidään kaikkiin valittuihin kappaleisiin.

Kansikuvien tai esittäjän kuvien vaihtaminen tai poistaminen

• Kansikuvien tai esittäjän kuvien vaihtaminen

Vedä ja pudota vaihdettava kuva kansikuva-alueelle. Voit korvata kuvan.

Näyttökuva, jossa näytetään, miten kansikuva tai esittäjän kuva vaihdetaan tai poistetaan. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    • Kansikuvien poistaminen

Napsauta [Albumin kansikuva] (A) tai [Kappaleen kansikuva] (B) ja valitse albumi tai kappale, jonka kuvan haluat poistaa. Napsauta sitten [Muokkaa] tai napsauta albumia tai kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Ominaisuudet]. Napsauta kuvan alle ilmestyvää [Poista]-painiketta.

• Esittäjän kuvien poistaminen

Napsauta [Artistiluettelo] (C) ja valitse esittäjä, jonka kuvan haluat poistaa. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella [Rekisteröi artistin kuva]. Napsauta kuvan alle ilmestyvää [Poista]-painiketta.