Kirjaston siirtämisen rajoitukset (Music Center for PC Ver.1.0)

• Media Go -sovelluksen kirjastoa ei välttämättä voi siirtää Music Center for PC -sovellukseen kirjaston tyypistä riippuen.
      Kirjaston siirtämisen rajoitukset
      Kirjaston tyyppi Siirto Huomautukset
      Musiikkikirjasto Mahdollinen
      Omat videot Ei mahdollinen Kirjaston siirtäminen ei ole mahdollista.
      Valokuvat Ei mahdollinen Kirjaston siirtäminen ei ole mahdollista.
      Podcast Ei mahdollinen Kirjaston siirtäminen ei ole mahdollista.
    • Musiikkitiedostoja, joiden tiedostomuotoja ei tueta, ei voi tuoda Music Center for PC -sovelluksen kirjastoon.
    • Jos musiikkitiedostojen tiedostotietoja (esittäjän nimi tai kappaleen nimi) muutetaan Music Center for PC -sovelluksella, kun kirjasto on siirretty Media Go -sovelluksesta, muutos voi koskea myös Media Go -sovelluksessa olevia tiedostoja tiedostomuodon mukaan.