Tiedostonsiirtotilan vaihtaminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Vaihda tiedostonsiirron tila tietokoneen ja WALKMAN®-laitteen välillä MTP:stä MSC:ksi.

1. Liitä Walkman tietokoneeseen.
    2. Tarkista tiedostonsiirtotila.

Avaa Resurssienhallinta ja valitse sitten [Tietokone] – [WALKMAN].

• Jos tiedostonsiirtotilaksi on valittu MTP:
        [Tallennustietoväline]-kansio tulee esiin seuraavasti. Siirry vaiheeseen 3, jos haluat vaihtaa MSC-tilaan.
      • Jos tiedostonsiirtotilaksi on valittu MSC:
        Walkman-laitteen kansioiden luettelo tulee esiin seuraavasti. Tässä tapauksessa seuraavia toimenpiteitä ei tarvitse suorittaa. Käytä Music Center for PC -sovellusta sellaisenaan.
    3. Vaihda tiedostonsiirtotilaksi MSC.
      1. ) Avaa [Laitehallinta].
        • Windows 7:
          Valitse [Aloita] – [Ohjauspaneeli] – [järjestelmä].
          Valitse [järjestelmä]-näytössä [Laitehallinta].
        • Windows 8.1:
          Napsauta hiiren kakkospainikkeella [Aloita] ja valitse sitten [Laitehallinta].
        • Windows 10:
          Napsauta hiiren kakkospainikkeella [Aloita] ja valitse sitten [Laitehallinta].
      2. ) Suorita [Päivitä ohjainohjelmisto].

Napsauta [Laitehallinta]-näytössä hiiren kakkospainikkeella [Kannettava laite] – [WALKMAN] ja valitse sitten [Päivitä ohjainohjelmisto].

Valitse esiin tulevasta näytöstä [Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta] ja valitse sitten [Valitsen laiteohjaimen tietokoneen luettelosta].

Valitse [USB-massamuistilaite] ja valitse sitten [Seuraava].

Tiedostonsiirtotilaksi vaihtuu MSC.