Mitä eroa on Music Center for PC -sovelluksella ja Androidin/iOS:n Music Center -sovelluksella?

Music Center for PC on Windows-tietokoneille tarkoitettu sovellus. Music Center for PC -sovelluksen avulla voit toistaa tai hallita kappaleita, siirtää kappaleita kannettaviin äänilaitteisiin, kuten WALKMAN®-laitteeseen, ja toistaa kappaleita verkkoyhteensopivalla äänilaitteella.

Music Center on sovellus Android- tai iOS-käyttöjärjestelmää käyttäville älypuhelimille tai taulutietokoneille. Music Center -sovelluksen avulla voidaan etäohjata äänilaitteita yms., mutta Music Center -sovelluksella ei voi siirtää kappaleita äänilaitteisiin.