Mitä eroa on Music Center for PC -sovelluksella ja Media Go -sovelluksella?

Music Center for PC tukee uusia äänimuotoja. Lisäksi Music Center for PC -sovelluksen päätoiminnot ovat kappaleiden toistaminen tai hallinta ja kappaleiden siirtäminen äänilaitteisiin, kuten WALKMAN®-laitteeseen, tietokonetta käyttämällä. Music Center for PC -sovelluksessa ei kuitenkaan ole video- ja valokuvatoimintoja.

Katso seuraavasta taulukosta Music Center for PC- ja Media Go -sovellusten toimintojen väliset erot.

Music Center for PC- ja Media Go -sovellusten toimintojen vertailu
    Yleistoiminnot Music Center for PC Ver.2.0 tai uudempi Music Center for PC Ver.1.x Media Go
    Musiikkisisällön toisto Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Tarkka ääni -toisto (FLAC, DSD) Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    DSEE HX Yhteensopiva
    Toistojono Yhteensopiva
    Taajuuskorjaintoiminto Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Kansikuvien tai metatietojen hakeminen Voit hakea kansikuvia tai metatietoja vain, kun tuot kappaleita CD-äänilevyltä. Yhteensopiva Yhteensopiva
    Musiikkisisällön hallinta, metatietojen muokkaus ja soittolistojen tuki Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Podcastien tuki   Videoita ei tueta. Yhteensopiva
    Videoiden ja valokuvien toisto     Yhteensopiva
    Musiikkitiedostojen jakaminen tai yhdistäminen Vain jakaminen on käytettävissä. Yhteensopiva Yhteensopiva
    Sanoitustiedostojen muokkaus     Yhteensopiva
    Äänilaitteiden, kuten Walkman-laitteen, tuki Music Center for PC Ver.2.0 tai uudempi Music Center for PC Ver.1.x Media Go
    Musiikkisisällön siirto Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Podcast-tiedoston siirto   Videoita ei tueta. Yhteensopiva
    Videoiden ja valokuvien siirto     Yhteensopiva
    Musiikkisisällön tuonti äänilaitteesta Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Soittolistan siirto/tuonti Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Kappaleiden tai soittolistojen, joita ei ole vielä siirretty, siirtäminen Yhteensopiva
    Sanoitustiedostojen siirto Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Erillinen kielenoppimisäänitiedostojen siirto Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Muuta Music Center for PC Ver.2.0 tai uudempi Music Center for PC Ver.1.x Media Go
    USB-DAC-lähtö Yhteensopiva Yhteensopiva Yhteensopiva
    Kotiverkon toiminnot Videoita ei tueta. Videoita ei tueta. Yhteensopiva