Walkman®-laitteeseen siirrettyjen kappaleiden kansikuvia ei näytetä.

Syy:

Jos Walkman-laitteeseen siirrettyjen kappaleiden kansikuvia ei näytetä, siirretyt kappaleet ovat todennäköisesti WAV-muodossa.Walkman ei voi rekisteröidä WAV-muodossa olevien kappaleiden kansikuvia.

Korjaava toimenpide:

Jos haluat rekisteröidä Walkman-laitteeseen siirrettyjen kappaleiden kansikuvia, muunna tiedosto ensin muuhun kuin WAV-muotoon ja siirrä se sitten Walkman-laitteeseen.
    Suorita seuraava tarkistus.

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Kun [Asetukset]-ikkuna tulee esiin, napsauta [Asetukset]-ikkunan vasemmassa ruudussa [Laitteen siirto].
    3. Valitse [Automaattinen siirron valinta] kohdassa [Siirtotila] ja valitse sitten haluamasi bittinopeus.
    4. Valitse [Automaattinen siirron valinta] kohdassa [Siirtotila] ja valitse sitten haluamasi bittinopeus avattavasta [Muunnos-bittinopeus]-valikosta napsauttamalla [v].
    5. Sulje ikkuna napsauttamalla [Hyväksy].
    6. Varmista, että kappaleet on siirretty Walkman-laitteeseen ja että kansikuva näytetään.

Jos kansikuvaa ei näytetä edes yllä olevan toimenpiteen suorittamisen jälkeen, suorita seuraava tarkistus.

1. Valitse luokka sivupalkin kohdasta [Oma kirjasto].
    2. Valitse kappaleluettelosta kappale tai albumi, jonka kappaletiedot haluat hankkia.
    3. Napsauta ikkunan oikeassa ruudussa [Valikko] ja valitse sitten [Ominaisuudet].
    4. Kun [Ominaisuudet]-ikkuna tulee esiin, napsauta [Kansikuva].
    5. Napsauta [Vaihda kansikuvaa].
    6. Sulje ikkuna napsauttamalla [Hyväksy].
    7. Varmista, että kappaleet on siirretty Walkman-laitteeseen ja että kansikuva näytetään.