Music Center for PC ei tunnista Walkman A100 -sarjaa tai ZX500-sarjaa.

Kokeile seuraavaa toimenpidettä.

1. Vahvista Walkman-laitteen päivitystiedot ja päivitä sitten Walkman-laitteen järjestelmäohjelmisto uusimpaan versioon.

Tarkista tietty malli tukisivustolta.

2. Päivitä Music Center for PC uusimpaan versioon.

3. Kytke Walkman irti tietokoneesta ja kytke se sitten uudelleen tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      Kun Walkman-laitteen näytössä näkyy ”Use USB for”, lisää valintamerkki kohtaan [File Transfer] ja valitse [OK].

Huomautus:

Jos Walkman-laitteen näytössä ei näy ilmoitusta ”Use USB for”, poista Walkman-laitteen näytön lukitus.