Soittolistan poistaminen

1. Napsauta [Soittoluettelot] sivupalkin kohdassa [Oma kirjasto].
    2. Valitse soittolista, jonka haluat poistaa soittolistojen luettelosta.

Vihje

• Voit valita useita kappaleita valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kaikki kappaleet painamalla [A]-näppäintä samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kappalealueen valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Shift]-näppäimen painettuna.
    3. Napsauta [Valikko]. Valitse sitten [Poista soittolista].
    4. Napsauta [Kyllä].

Vihje

• Vaikka soittolista poistetaan, sen kappaleet säilyvät kohteessa [Oma kirjasto].