Music Center for PC -sovelluksen poistaminen tietokoneesta

Music Center for PC voidaan poistaa tietokoneesta käyttämällä [Ohjelmat ja toiminnot] -toimintoa.

Huomautuksia

Music Center for PC -sovelluksen poistaminen Windows 10 -tietokoneesta

1. Käynnistä tietokone uudelleen.

Music Center for PC -sovellusta ei välttämättä poisteta tietokoneesta oikein, jos tietokoneessa on käynnissä jokin ohjelma.
      Muista siksi käynnistää tietokone uudelleen ennen Music Center for PC -sovelluksen poistamista. Poista sitten asennus ilman, että yksikään sovellus, Music Center for PC mukaan lukien, on käynnissä tietokoneessa.

2. Avaa [Ohjelmat ja toiminnot] tietokoneessa.

Napsauta työpöydän vasemmassa alakulmassa olevaa  hiiren kakkospainikkeella ja napsauta sitten [Ohjelmat ja toiminnot].

[Poista tämän ohjelman asennus tai muuta sitä.] -ikkuna avautuu.

3. Poista Music Center for PC -sovelluksen asennus.

Tietokoneeseen asennettujen ohjelmien luettelo tulee esiin [Ohjelmat ja toiminnot] -ikkunassa. Poista sovellus napsauttamalla [Music Center].

Sovellus on nyt poistettu.

Music Center for PC -sovelluksen poistaminen Windows 8.1 -tietokoneesta

1. Käynnistä tietokone uudelleen.

Music Center for PC -sovellusta ei välttämättä poisteta tietokoneesta oikein, jos tietokoneessa on käynnissä jokin ohjelma.
      Muista siksi käynnistää tietokone uudelleen ennen Music Center for PC -sovelluksen poistamista. Poista sitten asennus ilman, että yksikään sovellus, Music Center for PC mukaan lukien, on käynnissä tietokoneessa.

2. Avaa [Poista tämän ohjelman asennus tai muuta sitä.] -ikkuna kohdasta [Ohjelmat ja toiminnot].

Napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydän vasenta alakulmaa ja valitse sitten valikosta [Ohjelmat ja toiminnot]. [Ohjelmat ja toiminnot] voidaan tuoda esiin myös painamalla [X]-näppäintä samalla, kun pidetään [Windows]-näppäin painettuna.

3. Poista Music Center for PC -sovelluksen asennus.

Tietokoneeseen asennettujen ohjelmien luettelo tulee esiin [Ohjelmat ja toiminnot] -ikkunassa. Poista sovellus napsauttamalla [Music Center].

Sovellus on nyt poistettu.