Useiden albumien tai kappaleiden ryhmittely yhteen albumiin

Kun kappaleita tuodaan kokoelma-albumeilta, ne jaetaan ja rekisteröidään useisiin albumeihin.
    Eri artistien ja albumien kappaleiden ryhmitteleminen yhteen albumiin esitetään alla.

Mikä kokoelma-albumi on?

Kokoelma-albumi tarkoittaa albumia, jolla on eri artistien äänittämiä kappaleita, sekä albumia, jossa on saman artistin eri albumeille tallentamia kappaleita.
    Kun kappaleita tuodaan CD-äänilevyltä Music Center for PC -sovellukseen, tuodut kappaleet, joiden albumin artistin nimi ja albumin nimi täsmäävät, rekisteröidään yhdeksi albumiksi. Tästä syystä kokoelma-albumin kappaleet rekisteröidään useiksi albumeiksi.

Saman artistin useiden albumien ryhmittely yhteen albumiin

Huomautus

Yhdelle albumille ei voi ryhmitellä useita albumeita, jotka on äänitetty eri artistinimillä.

1. Käynnistä Music Center for PC ja valitse [Albumit] kohdasta [Oma kirjasto].

Valitse [<!--.title.album -->Albumit<!-- $ -->].
    2. Napsauta [] niiden albumien kohdalla, jotka haluat ryhmitellä yhdeksi albumiksi, ja valitse sitten esiin tulevasta valikosta [Ominaisuudet].

Valitse [<!--.title.properties -->Ominaisuudet<!-- $ -->].
    3. Vaihda [Nimike]-syöttöruudussa näkyvä albumin nimi.
      (Esimerkki: Jos haluat hallita albumeita käyttämällä albumin nimeä ”A”, syötä ”A”.)

Vaihda albumin nimi.
    4. Kun olet syöttänyt albumin nimen [Nimike] -syöttöruutuun, napsauta [Hyväksy]-painiketta.
      [Nimike (Lajittele nimellä)] -syöttöruudun syöte tehdään automaattisesti [Nimike]-syöttöruudun tietojen perusteella.

Napsauta [<!--.btn.ok -->Hyväksy<!-- $ -->].
    5. Jos haluat ryhmitellä useita albumeita yhdeksi albumiksi, toista vaiheita 2–4 ja vaihda kaikkien näiden albumien nimeksi sama nimi.

6. Palaa vaiheessa 1 näytettyyn näyttöön ja varmista, että useita albumeita on ryhmitelty yhdeksi albumiksi.
      Kun kohdealbumia kaksoisnapsautetaan, albumissa olevat kappaleet näytetään.
      Varmista että kyseiset kappaleet on ryhmitelty yhteen albumiin.

Tarkista albumi.

Eri artistien useiden kappaleiden ryhmittely yhteen albumiin

Kun useisiin albumeihin on tallennettu kappaleita eri artistinimillä, voit hallita näitä kappaleita yhtenä albumina rekisteröimällä erikseen äänitetyt albumit kokoelma-albumiksi.

1. Käynnistä Music Center for PC ja valitse [Albumit] kohdasta [Oma kirjasto].

Valitse [<!--.title.album -->Albumit<!-- $ -->].
    2. Kaksoisnapsauta albumia, jonka kappaleet haluat ryhmitellä, ja napsauta ja valitse kaikki kappaleet, jotka haluat ryhmitellä yhteen albumiin, samalla kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.

Valitse kaikki kappaleet, jotka haluat ryhmitellä yhteen albumiin.
    3. Napsauta valituille kappaleille [] ja valitse esiin tulevasta valikosta sitten [Ominaisuudet].

Valitse [Ominaisuudet].
    4. Jos haluat määrittää nimen uudelle ryhmiteltävien kappaleiden albumille, syötä nimi [Albumit]-syöttöruutuun.
      (Esimerkki: Jos haluat hallita albumeita käyttämällä albumin nimeä ”A”, syötä ”A”.)

Syötä nimi [Albumit]-syöttöruutuun.
    5. Syötä [Albumin artisti] -syöttöruutuun sen artistin nimi, joka on äänittänyt kappaleet, jotka haluat ryhmitellä kokoelma-albumiin.
      (Esimerkki: Jos haluat hallita albumeita käyttämällä albumin nimeä ”B”, syötä ”B”.)

Syötä artistin nimi.
    6. Jos toisessa albumissa on kappaleita, jotka haluat ryhmitellä samaan albumiin, vaihda kaikkien albumien ja artistien nimeksi sama albumin nimi ja artistin nimi toistamalla vaiheita 1–5.

7. Palaa vaiheessa 1 näytettyyn näyttöön ja varmista, että eri artistien äänittämät kappaleet on ryhmitelty yhdeksi albumiksi.
      Kun kohdealbumia kaksoisnapsautetaan, albumissa olevat kappaleet näytetään.
      Varmista että kyseiset kappaleet on ryhmitelty yhteen albumiin.

Tarkista albumi.