Artikkelin tunniste : S700023940 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Langattoman tukiaseman liittäminen

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Langattoman tukiaseman liittäminen

Huomautus
  • Varmista, että langattoman kytkin on kytketty päälle malleissa, joissa on langattoman laitteistopainike.
    Katso käyttöoppaasta, jos et ole varma onko VAIO-tietokoneesi varustettu langattoman laitteistopainikkeella.
  • Tarkista, että langaton asetus on kytketty päälle tietokoneen asetuksissa.
  1. Näytä Charms-valikko asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan.
  2. Valitse “Asetukset”
  3. Valitse “Change PC settings” [Muuta tietokoneasetukset]
  4. Valitse “Wireless” [Langaton] -luokka
  5. Tarkista, että “WLAN” on asetettu päälle

Charms-valikosta
  1. Näytä Charms-valikko asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan.
  2. Valitse “Asetukset”
  3. Valitse langattoman kuvake.
  4. Tarkista, että “Lentotila” on asetettu pois päältä
    Aseta se pois päältä, jos se on nyt päällä
  5. Valitse haluttu langaton verkko, johon yhdistetään
  6. Aseta valintamerkki kohtaan “Yhdistä automaattisesti”, jos haluat muodostaa yhteyden tähän tukiasemaan automaattisesti
  7. Valitse “Yhdistä”.
    Anna käyttöavain, jos sitä pyydetään
  8. Valitse jakoasetukset:
    1. Ei, älä kytke jakamista päälle tai yhdistä laitteeseen (julkiset verkot)
    2. Kyllä, kytke jakaminen päälle ja yhdistä laitteisiin (koti- tai työverkot)

Työpöydältä
  1. Valitse tehtäväpalkin oikealla oleva langattoman kuvake.
  2. Tarkista, että “Lentotila” on asetettu pois päältä
    Aseta se pois päältä, jos se on nyt päällä
  3. Valitse haluttu langaton verkko, johon yhdistetään
  4. Aseta valintamerkki kohtaan “Yhdistä automaattisesti”, jos haluat muodostaa yhteyden tähän tukiasemaan automaattisesti
  5. Valitse “Yhdistä”.
    Anna käyttöavain, jos sitä pyydetään
  6. Valitse jakoasetukset:
    1. Ei, älä kytke jakamista päälle tai yhdistä laitteeseen (julkiset verkot)
    2. Kyllä, kytke jakaminen päälle ja yhdistä laitteisiin (koti- tai työverkot)