Artikkelin tunniste : S700023941 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Microsoft-tilin luominen sovelluksen ostamista varten

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Microsoft-tilin luominen sovelluksen ostamista varten

1. Valitse “Kauppa” uudenaikaisessa käyttöliittymässä
  2. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan
  3. Valitse “Asetukset”
  4. Valitse “Your account” [Oma tili]
  5. Valitse “Sign In” [Kirjaudu sisään].
  6. Valitse “Sign up for a Microsoft account” [Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä]
  7. Täytä tarvittavat tiedot tilin luomiseksi
  8. Valitse “Hyväksy”
  9. Vahvista tilisi navigoimalla sähköpostilaatikkoosi
  10. Navigoi takaisin Metro / nykyaikaiseen käyttöliittymään painamalla Windows-näppäintä
  11. Valitse Kauppa
  12. Valitse “Sign In” [Kirjaudu sisään].
  13. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasana
    Olet nyt kirjautunut uuteen Microsoft-tiliin
  14. Valitse “Add payment method” [Lisää maksutapa]
  15. Anna tarvittavat maksutiedot ja valitse “Lähetä”
  16. Maksu- ja laskutustiedot ovat nyt valmiit.  Käyttäjä voi nyt ostaa sovelluksia Windows-kaupasta.