Artikkelin tunniste : S700023941 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Microsoft-tilin luominen sovelluksen ostamista varten

Microsoft-tilin luominen sovelluksen ostamista varten

1. Valitse “Kauppa” uudenaikaisessa käyttöliittymässä
    2. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan
    3. Valitse “Asetukset”
    4. Valitse “Your account” [Oma tili]
    5. Valitse “Sign In” [Kirjaudu sisään].
    6. Valitse “Sign up for a Microsoft account” [Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä]
    7. Täytä tarvittavat tiedot tilin luomiseksi
    8. Valitse “Hyväksy”
    9. Vahvista tilisi navigoimalla sähköpostilaatikkoosi
    10. Navigoi takaisin Metro / nykyaikaiseen käyttöliittymään painamalla Windows-näppäintä
    11. Valitse Kauppa
    12. Valitse “Sign In” [Kirjaudu sisään].
    13. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasana
      Olet nyt kirjautunut uuteen Microsoft-tiliin
    14. Valitse “Add payment method” [Lisää maksutapa]
    15. Anna tarvittavat maksutiedot ja valitse “Lähetä”
    16. Maksu- ja laskutustiedot ovat nyt valmiit.  Käyttäjä voi nyt ostaa sovelluksia Windows-kaupasta.